SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFER

Senocico pleacă a treia oară de la Cluj! Centrul de 37 de ani și-a găsit altă echipă

Articol de - Publicat miercuri, 18 septembrie 2019 12:09

Mihaela Ani-Senocico (37 de ani) a semnat pentru două sezoane cu Măgura Cisnădie. Se vorbește despre plecarea altor două handbaliste de la U Cluj.

Centrul de 37 de ani, care e și golgeterul Universității Cluj Napoca, a ales să părăsească gruparea ardeleană pentru a treia oară în carieră. Ruptura s-a produs, se pare, după un diferent cu antrenorul Alin Bondar. 

Senocico, de altfel, a stat pe banca tehnică la ultimul meci de campionat, 23-34 cu SCM Rm. Vâlcea, dar nu a fost deloc trimisă de tehnician să joace împotriva campioanei.  

Una dintre cele mai importante jucătoare din istoria echipei de handbal a Universității, Mihaela Ani Senocico părăsește pentru a treia oară în carieră gruparea pe care a iubit-o e cel mai mult. Prima dată s-a întâmplat în sezonul 2004-2005, când Senocico a semnat cu formația danează Randers HK. S-a întors însă repede la Cluj și a jucat neîntrerupt 9 sezoane. 

În 2014 a ajuns la Cetate Deva, iar după încă un an, a jucat la HCM Rm. Vâlcea. Din 2017 a revenit la vechea iubire, U. Cluj. În ultimele două sezoane, Mihaela Ani Senocico a fost cea mai importantă jucătoare a echipei, marcând 169, respectiv 160 de goluri. Cu aceste cifre, a ocupat locul doi în topul marcatoarelor, după Irina Glibko, respectiv Alina Vâtu.  

Senocico a semnat un contract pe două sezoane cu Măgura Cisnădie, echipa pregătită de Alexandru Weber. E tehnicianul care se bazează pe jucătoarele cu experiență, la Cisnădie jucând și Roxana Gatzel (39 de ani) sau Ada Moldovan (35 de ani). 

U Cluj s-a salvat de la retrogradare in-extremis sezonul trecut, ajungând la baraj. Surse din cadrul echipei dau drept sigure alte plecări de jucătoare, nemulțumite de situația de la echipă.  

Universitatea Cluj e pe ultimul loc al clasamentului, după primele patru etape, neacumulând niciun punct. 

Citește și:

Dinamo, primul meci acasă în Liga Campionilor » „Câinii” sunt gata de duelul cu IFK Kristianstad: „O echipă puternică”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  18 Septembrie 2019, 14:13

O nouă dovadă că GSP scrie targetat, pentru zone cu mulți cititori, despre cluburi care atrag atenția...Revin cu rugămintea despre clubul U Cluj: tot timpul vorbiți de doi poli de putere fără a-i numi...nu îi mai păstrați doar pentru voi...split it...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează