SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Sezon încheiat în Liga Campionilor! SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București nu mai joacă sferturile de finală

CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea nu vor mai juca în 2020 „sferturile” din Liga Campionilor
CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea nu vor mai juca în 2020 „sferturile” din Liga Campionilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2020 13:38 / Actualizat vineri, 26 iunie 2020 14:04

CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea nu vor mai juca în 2020 sferturile” din Liga Campionilor!

Federația Europeană de Handbal a anunțat ieri că Final 4-ul Ligii Campionilor, care urma să aibă loc între 3 și 6 septembrie la Budapesta, a fost anulat pentru acest sezon. În consecință și sferturile de finală în care erau implicate cele două echipe din România, CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea, nu se vor mai disputa. 

Am spus în ultimele luni că vom juca doar dacă toată lumea este în siguranță, iar organizarea unui Final 4 implică multe pregătiri în comparație cu un singur meci”, a spus Michael Wiederer, președintele EHF.

„Eram pregătiți!”

Organizatorii din Ungaria au fost dezamăgiți de această decizie, dar înțeleg de ce a fost luată această hotărâre. „Sănătatea e mai importantă decât orice. Federația maghiară a fost mereu pregătită pentru a organiza acest eveniment, dar e o situație specială acum”, a spus Gabriella Horvath,, secretarul general forului din Ungaria.

SCM Râmnicu Vâlcea ar fi trebuit să întâlnească pe Metz, în timp ce CSM București urma să se dueleze cu Gyor. Oficialii europeni au subliniat că anularea actualului sezon nu are niciun fel de impact asupra următorului, care va debuta pe 12 și 13 septembrie, cu tragerea la sorți urmând a avea loc pe 1 iulie. România este reprezentată de SCM Râmnicu Vâlcea și de CSM București grație unui wild card. 

Citește mai multe știri din handbal: 

Nora Mork, cel mai prost transfer din istorie la CSM București » Sumă uriașă primită din bani publici pentru 31 de minute jucate!

Acuzații dure după ce Dinamo n-a primit wild-card pentru Liga Campionilor: „Trebuie să ai un sponsor mare în spate să-l duci plocon la EHF!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează