SPORTURI  »  HANDBAL  »  CHALLENGE CUP

Sferturi Challenge Cup: Potaissa Turda - AEK Atena și CSM București - Victor Stavropol

Articol de - Publicat marti, 18 februarie 2020 13:57

Tragerea la sorți a sferturilor de finală în Challenge Cup, la masculin, a avut loc marți, la prânz, la Viena. Ardelenii de la Potaissa Turda au avut ghinion și vor întâlni echipa greacă AEK Atena, o formație cu foarte mulți jucători străini. CSM București întâlnește liderul din Rusia, la Victor Stavropol.

România a avut în urnă două formații, ultimele două echipe care au câștigat trofeul. Potaissa Turda, învingătoarea din 2018, va întâlni echipa greacă AEK Atena. Elenii erau de evitat având în vedere lotul echipei. AEK a scos în „optimi" puternica formație norvegiană, Drammen.

Potaissa Turda - AEK Atena și CSM București - Victor Stavropol, în sferturile Challenge Cup

Lider în Grecia, la AEK joacă și românul Bogdan Criciotoiu, transferat în această iarnă de la CSM București. Grecii mai au în echipă alți 7 jucători străini. În sezonul trecut au ajuns până în semifinalele competiției.

CSM București va întâlni echipa rusă Victor Stavropol. Nu e o deplasare pe placul deținătoarei trofeului, care trebuie să ajungă în orășelul aflat undeva la granița cu Georgia, între Marea Neagră și Marea Caspică. Victor Stavropol e surprinzător, pe primul loc în liga rusă, după 18 etape, peste Cehovski Medvedi, Spartak Moscova sau Neva Sankt Petersburg.

În primele partide, Potaissa și CSM joacă în deplasare, pe 21/22 martie, returul pe teren propriu, o săptămână mai târziu.

VEZI ȘI:

L'Equipe: Siraba Dembele va semna cu CSM București!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
176901212832165
Dan Petnaise  •  18 Februarie 2020, 15:29

Ăia care au picat cu grecii au avut ghinion !!!!! Ceilalți care au picat cu liderul din Rusia au avut noroc !!! Le aveți băieții cu handbalul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează