SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFER

L'Equipe: Siraba Dembele va semna cu CSM București!

Siraba Dembele // foto: Getty
Siraba Dembele // foto: Getty

Articol de GSP - Publicat marti, 18 februarie 2020 12:45

Publicația L'Equipe a anunțat că Siraba Dembele (33 de ani) va semna cu CSM București la sfârșitul acestui sezon.

Dacă mutarea se va concretiza, „tigroaicele” vor avea în cadrul lotului o campioană mondială și europeană cu naționala Franței. Dembele nu a mai jucat din aprilie 2019, devenind mamă de gemeni în luna noiembrie a anului trecut.

Siraba Dembele la CSM București

Dembele, căpitanul reprezentativei din Hexagon, este în prezent legitimată la Toulon (Franța), iar în trecut a mai evoluat pentru Randers, Vardar Skopje și Rostov Don.

VEZI ȘI:

CSM București e prima echipă calificată în „sferturile” Cupei României! „Trigroaicele” au bătut Mioveniul la 20 de goluri diferență

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ovidiu2019
ovidiu2019  •  18 Februarie 2020, 19:52
Postat de pugliesi pe 18 Februarie 2020, 13:59

SUPER! Să curgă banii de la bugetul Capitalei pe duduile astea transpirate.

Esti monitorizat de politie.

ovidiu2019
ovidiu2019  •  18 Februarie 2020, 19:51
Postat de Emilian Albu pe 18 Februarie 2020, 13:14

Oare va avea aceeasi evolutie ca a lui Nora Mork sau Carmen Martin ? Cat va sta in tribuna ? Cele doua au lasat echipa fara partea dreapta si ne miram de ce nu au evolutii convingatoare cele de la CSM. Daca vrei in primele 4 din Europa trebuie sa ai o echipa echilibrata valoric. La CSM actualmente partea stanga e buna, pivotii sunt buni, portarii sunt buni, partea dreapta lipsa de valori. Daca in o luna cele doua nu se integreaza rapid in echipa, adio careul de asi.

E cea mai buna extrema stanga din ultimii ani, in 2018 a fost desemnata cea mai buna extrema din Liga. Mereu la Mondiale si Europene a fost printre extremele de top. La Martin nu e nimic, ea isi va reveni si va juca bine. Nora a avut o accidentare urata.

pugliesi
pugliesi  •  18 Februarie 2020, 13:59

SUPER! Să curgă banii de la bugetul Capitalei pe duduile astea transpirate.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează