SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA ZIMBRILOR

Situație inedită: CSA Steaua București va juca la Sighișoara

Jucătorii de la Steaua alături de antrenorul lor, Ovidiu Mihăila, în timpul unui time-out în sala din Chiajna FOTO sportpictures.eu
Jucătorii de la Steaua alături de antrenorul lor, Ovidiu Mihăila, în timpul unui time-out în sala din Chiajna FOTO sportpictures.eu

Articol de - Publicat vineri, 25 martie 2022 16:58 / Actualizat vineri, 25 martie 2022 17:24

Echipa masculină de handbal a clubului Steaua va juca, până la sfârșitul sezonului, meciurile de pe teren propriu departe de București din cauza unor neînțelegeri cu oficialitățile din Chiajna, acolo unde a fost găzduită din 2007 încoace

Clubul militar a anunțat federația de handbal că, cel puțin următoarele două partide, cu Turda în campionat, pe 3 aprilie, și cu Timișoara în Cupă, pe 6 aprilie, le va juca la Sighișoara, în sala „Radu Voina". Steliștii au un protocol cu clubul CSM Sighișoara și din acest motiv pot evolua în respectiva arenă. 

Steaua a jucat și s-a antrenat din 2007 în sala din Chiajna, unde plătea 130 de lei ora de antrenament și 260 de lei ora în ziua meciului. Jucătorii  s-au mutat deja de la Chiajna și se antrenează în sala Apollo. 

„Nu este un moment plăcut. Sper să nu aibă repercusiuni asupra psihicului și apoi a rezultatelor în acest final de campionat. Este un moment foarte delicat. Eu cred că puteam găsi înțelegere, dar handbalul a căzut la mijlocul unei povești în care fotbalul a avut prioritate. Nu s-a ajuns la o înțelegere și din acest motiv noi a trebuit să părăsim sala din Chiajna", a declarat, pentru Gazeta Sporturilor, Ovidiu Mihăilă, antrenorul echipei de handbal CSA Steaua București, care ocupă poziția a treia în campionatul național.

N-au vrut barter

Surse apropiate clubului militar au spus pentru Gazetă că oamenii care decid pe plan local în Chiajna au dorit ca echipa de fotbal Concordia, din localitate, să joace gratis pe Ghencea partidele din play-off-ul Ligii a 2-a, iar steliștii să folosească tot fără bani sala din Chiajna. 

Cum demersul lor a fost refuzat de militari, aceștia au mărit prețul la închirierea sălii, iar Steaua a fost nevoită să plece din localitatea ilfoveană. Clubul CSA Steaua așteaptă din partea Companiei Naționale de Investiții aprobarea pentru construirea în Complexul sportiv Ghencea a unei arene polivalente de 10.000 de locuri. 

Citește mai multe știri din handbal:

Handbalista din Ucraina încercată de război: divorțul, chinurile familiei rămase la Kiev și împăcarea cu sine: „În copilărie, tatăl meu vitreg îmi dădea mâncare de câini. Acum, îmi doresc să nu pățească nimic”

A fost stabilită data pentru alegerile de la FRH » Cine sunt cei patru candidați + au început deja controversele

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează