SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DE HANDBAL FEMININ

Sportivii români o încurajează pe Cristina Neagu: "Suntem alături de tine"

Foto: Marius Ionescu
Foto: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 19:08

Câțiva sportivi români au reacționat și i-au trimis mesaje de încurajare și susținere Cristinei Neagu după accidentarea suferită în meciul pierdut la Europeanul de handbal cu Ungaria, scor 29-31.

  • România - Rusia, meci contând pentru semifinalele Campionatului European, se joacă vineri, de la ora 18:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TVR 1!

Mihaela Buzărnescu, 30 de ani/24 WTA: "Felicitări echipei de handbal a României pentru calificarea în semifinalele Campionatului European din Franţa! Îmi pare rău de accidentarea Cristinei Neagu, ştiu foarte bine ce înseamnă o accidentare la genunchi... Îi urez sănătate Cristinei şi sper să nu fie grav. Într-un fel, sunt apropiată de handbal, vine din copilărie, când tatăl meu antrena o echipă de handbal. După ce terminau antrenamentul, intram şi eu pe teren şi mă jucam. Îmi plăcea, dar nu s-a prins de mine. Succes încă o dată!".

" Cristina Neagu a suferit ieri o accidentare într-un meci contând pentru calificarea în semifinalele Campionatului European din Franța și cu toții speram să nu fie chiar atât de grav! Doar că diagnosticul a venit cu o veste extrem de tristă - ruptură de ligament încrucișat la genunchiul drept - iar asta înseamnă o recuperare lungă și plină de încercări! Sportul, din păcate, vine cu bune și cu rele, cu glorie, dar și cu riscuri si lovituri grele, câteodată nemiloase. Cristina Neagu este o luptătoare, un om cu o voință greu de atins, un CAMPION! Suntem alături de tine, #CN8 și sunt convinsă că pentru tine nu există obstacol de nedepășit!", a spus și Ana-Maria Brânză Popescu.

Neagu s-a accidentat în urma unui contact dur cu maghiara Szimonetta Planeta, care a scris și ea azi un mesaj pe contul său de Instagram:
"Dragă Cris, îmi pare foarte rău pentru situația nefericită care s-a petrecut pe teren! Suntem adversare pe teren, dar toate suntem colege, nimeni nu vrea să cauzeze ceva rău altcuiva! Sunt alături de tine, știu că te încearcă sentimente rele și îți doresc o revenire la handbal cât mai curând posibil! Mult succes și sper să te văd repede înapoi pe teren!!!".

Cristina Neagu, cea mai valoroasă handbalistă a lumii, a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate în înfrângerea cu Ungaria de miercuri și va sta departe de teren minimum șase luni. 

Vezi și: Trefilov dinamitează vestiarul înaintea duelului cu România: "Nu pot să îmi felicit elevele! Perspectiva nu e îmbucurătoare"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  14 Decembrie 2018, 04:25

Bai fecesebistilor care impachetati peste, nu Neagu trebuie incurajata in perioada asta, ci nationala Romaniei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close