SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA ZIMBRILOR

Steaua a fost învinsă de Minaur la București, iar Constanța are antrenor nou! » Ultimele detalii din liga masculina de handbal + clasamentul

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 13:57

Dinamo conduce autoritar Liga Zimbrilor. Campioana ultimelor patru ediții mărșăluiește spre un nou titlu, având 6 victorii consecutive.

Minaur Baia Mare nu mai învinsese Steaua de cinci ani și jumătate. A făcut-o vineri seara, la Chiajna, 29-27!  

Maramureșenii au făcut o primă repriză excelentă, cu un portar Ionuț Ciobanu, care a jucat și la Steaua, imbatabil. Csepreghi a fost omul de gol, iar la pauză tabela arăta un incredibil 17-10! Steliștii au revenit în partea a doua, s-au apropiat la o lungime distanță, dar au ratat șansa de a egala și Minaur a plecat cu toate cele trei puncte. 

Tot vineri seara, CS HC Buzău și-a trecut în cont prima victorie în actuala ediție, 31-25 cu CSM București. „Tigrii" au fost doar niște „pisoi" la Buzău, echipa lui Eliodor Voica cobducând cu 18-11 la pauză.  

HC Dobrogea Sud Constanța a anunțat tot vineri antrenorul care-l va înlocui pe macedoneanul Zvonko Sundovski, demis după înfrângerea cu CSM Vaslui de pe teren propriu, 25-26. Sârbul Djordje Cirkovici revine practic la Constanța, tehnicianul fiind cel care a promovat echipa, acum trei sezoane, în prima ligă! Tot cu Cirkovici, Constanța a mai jucat un Final Four de Cupa României.  

Djordje Cirkovic a fost prezentat oficial de către constănțeni în cursul zilei de vineri, iar sâmbătă se va afla pe banca tehnică la disputa pe care vicecampioana o susține în Cupe EHF, pe teren propriu, cu Csurgoi, în prima manșă, din turul doi preliminar. Constanța-Csurgoi începe la ora 18:00, pe Litoral.  

Tot în turul 2 al Cupei EHF, Poli Timișoara debutează în noua ediție, duminică, de la ora 18:00, împotriva grecilor de la Olympiacos Pireu. Campioana Greciei e un adversar de luat în seamă, având 6 jucători „străini" de mare valoare.

Rezultate etapa a 6-a, masculin 

  • Poli Timișoara-CSM Focșani 24-23
  • HCDS Constanța-CSM Vaslui 25-26
  • CSM Reșița-Dinamo 24-34
  • CSM Bacău-Potaissa Turda 26-26
  • Dunărea Călărași-CSM Făgăraș 25-21
  • CS HC Buzău-CSM București 31-25
  • Steaua-Minaur Baia Mare 27-29

Clasament 

  1. Dinamo București 18p
  2. Minaur Baia Mare 16
  3. CSM Focșani 13
  4. Potaissa Turda 13
  5. Steaua București 13

VEZI ȘI:

SCM Rm. Vâlcea - BBM Bietigheim 34-27 // VIDEO + FOTO Pe teren și în tribune, ca în vremurile bune! Vâlcea obține o victorie entuziasmantă la revenirea în Liga Campionilor

VIDEO&FOTO // Cristina Neagu și-a lansat documentarul despre viața ei » Imagini cutremurătoare din sala de operație: „Am plâns când am văzut filmul”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
spartcapus
spartcapus  •  05 Octombrie 2019, 15:45

Steaoa retrogradeaza anul asta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează