SPORTURI  »  HANDBAL  »  STEAUA - DINAMO 27-27

Steaua a obţinut un egal cu Dinamo în ultima secundă cu un gol de la jumătatea terenului! » Cît dramatism!

Articol de - Publicat joi, 09 septembrie 2010 00:00

Steaua a egalat Dinamo în ultima secundă printr-o aruncare de la jumătatea terenului şi a obţinut un egal nesperat.

Nici măcar numele nu mai aduce aminte de derbyurile de altădată după ce Dinamo s-a mutat sub Tîmpa şi a devenit Dinamo Braşov. Fără sponsori şi fără bani, ambele echipe au încropit formaţii de tineri, garnisite cu handbalişti la final de carieră. Au rămas însă ambiţia şi încleştarea, dorinţa de a învinge marea rivală. Aşa s-a întîmplat şi aseară în bătrîna sală Floreasca.

Dinamoviştii şi steliştii s-au luptat crîncen pentru cele două puncte, conducînd pe rînd ostilităţile din teren. Mai întîi alb-roşiii, care au condus cu 3-0, 5-2 şi 6-4. Steliştii au revenit şi au întors mai ales datorită veteranului Ştefan Laufceac, portarul care a făcut adevărate minuni, apărînd şi trei aruncări de la 7 metri. A fost 12-10 la pauză pentru "militari".

La reluare, în opt minute Dinamo a egalat şi a luat imediat conducerea. Steaua s-a chinuit să ţină pasul cu oaspeţii, care au avut tot timpul unu-două goluri avantaj. Ultimele minute au fost dramatice. Dinamo a condus cu 25-23, dar a fost egalată. Cu 8 secunde înainte de final Cojocea a înscris din 7 metri şi a dus-o din nou pe Dinamo în avantaj. Timpul de joc expirase şi Steaua a mai beneficiat de o simplă repunere de la centrul terenului. Viorel Mazilu şi-a încercat norocul şi a aruncat la poartă. O minge telefonată, atinsă de un dinamovist, care s-a scurs însă în poartă pe sub portarul Drenceanu. 27-27 un egal între două echipe care, din forţele de altă dată, se vor bate probabil în acest sezon la retrogradare!

Încurajat de toţi
Eroul negativ al partidei, goal-keeperul dinamovis Drenceanu, apărase foarte bine pe parcursul partidei. A luat însă acel gol în ultima secundă, de la jumătatea terenului, şi totul s-a năruit. A izbucnit în plîns, dar a fost repede înconjurat de coechipieri. Antrenorul Eliodor Voica l-a luat în braţe şi l-a încurajat. "Se mai întîmplă. Trebuie încurajat pentru că e un portar de viitor. Un asemenea gol poate să-l marcheze pe viaţă. Asta e, am pierdut un punct, nu trebuie să facem o tragedie", a declarat Eliodor Voica.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
dani26
dani26  •  09 Septembrie 2010, 13:55

mai avem echipa de handbal, atat timp cat se numeste Dinamo Brasov....am jucat handbal 8 ani si echipa de handbal Dinamo era mai importanta pt mine decat cea de fotbal...insa din pacate am ramas fara handbal la Dinamo....vom avea din nou echipa cand se va chema Dinamo Bucuresti.

handbalvolei
handbalvolei  •  09 Septembrie 2010, 11:55

handbalvolei.ro stiri, livescore, tot ce nou in aceste 2 sporturi

ioana_yumi
ioana_yumi  •  09 Septembrie 2010, 11:16

Asta e, nu-i nimic, mergem mai departe!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează