SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Steaua câștigă la Timișoara, Dinamo la Suceava în ultima secundă!

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2018 20:43

CSU Poli Timișoara a pierdut joi seara al doilea meci consecutiv în Liga Națională pe teren propriu! Învinși de CSM București, 26-29 etapa trecută, bănățenii au pierdut și în fața rivalilor de la Steaua, 20-27! Din poziția de lider, Timișoara a căzut astfel pe locul 4!

Steliștii au condus ostilitățile de la un capăt la altul. Portarul Tudor Stănescu a fost omul meciului și și-a ajutat echipa să se desprindă din start pe tabelă. A fost 8-3 și 11-6 la pauză pentru Steaua. În partea a doua, bucureștenii s-au desprins și la 9 goluri diferență, meciul terminându-se cu victoria Stelei, 27-20.

Jucătorii veniți de la HC Odorhei, după desființarea echipei, Andrei Mihalcea și Huba Talaș au fost principalii marcatori ai steliștilor, cu 8, respectiv 5 reușite. Florin Ciubotariu a marcat și el de 10 ori pentru Suceava.

Gol din7 metri, în ultima secundă

Campioana Dinamo a câștigat și ea la Suceava, dar cu mari emoții. Totul s-a jucat pe final în ultimele două minute. Alb-roșiii au condus cu 27-25, dar în mai puțin de un minut au primit două goluri și au fost egalați. La ultima fază, cel mai bun om al meciului, iranianul Sajad Esteki (10 goluri) a aruncat la poartă, portarul Sucevei a respins în față, dar Mousavi a recuperat.

A fost însă faultat dur, iar cei doi arbitri, Harabagiu și Stănescu au dictat cartonaș roșu, apoi albastru, și aruncare de la 7 metri. Tot Sajad Esteki a înscris și a adus victoria dinamoviștilor, 28-27.

Tot în etapa a 19-a, CSM București a făcut scor cu "lanterna" Poli Iași, 45-27, iar Minaur Baia Mare a trecut cu 27-22 de CSM Făgăraș.

Steaua e lider după 19 etape cu 43 de puncte, urmată de CSM București 40, Potaissa Turda 39 și Poli Timișoara 38. Turda are însă un meci mai puțin disputat. 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close