SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Tadici demis?

Articol de - Publicat marti, 10 iunie 2008 00:00

Selecţionerul va fi anunţat azi că Oltchim renunţă la serviciile sale, slovenul Tiselj semnînd deja cu campioana României.

La doar doi ani de la învestirea sa în funcţie, la Oltchim, Gheor­ghe Tadici trebuie să ple­ce! Surse din cadrul clubului vîl­cean au dat ca sigură demiterea sa azi! Tehnicianului i se impută ne­ca­li­fi­carea echipei vîlcene în se­mi­fi­nalele Ligii Campionilor, dar şi proas­ta colaborare cu jucătoarele şi conducerea clubului.

Tadici a auzit şi el zvonul cum că urmează să fie demis. “Eu am discutat cu domnul Roibu şi mi-a spus clar că nu se pune problema de aşa ceva. Dacă va fi însă să fiu dat afară, nu o să fie un capăt de ţară. Nu o să rămîn pe drumuri. Asta e soarta antreno­ri­lor”, a de­cla­­rat Tadici. Selec­ţionerul “na­ţio­nalei” spune însă că nu va pleca singur. “O să iau cu mine cinci ju­că­toare şi vor rămîne cu buza um­flată”, a subli­niat Tadici. Cînd a ve­nit la Oltchim, în 2006, Tadici le-a adus cu el de la Zalău pe Tereza Pîs­laru, Valeria Be­şe, Ramona Ma­ier, Roxana Gat­zel, Raluca Ivan şi Talida Tolnai. Dintre acestea, răm­î­ne de văzut care-l vor urma în cazul demiterii.

Oltchim a semnat, din cîte se au­de, contractul cu noul tehnician. Acesta e slovenul Tonje Tiselj, fos­tul antrenor de la Krim Ljubljana, echipă cu care a cîştigat de două ori Liga Campionilor. Tiselj nu va veni cu mîna goală la Rm. Vîlcea, ci însoţit de două-trei jucătoare!

Conferinţă de presă miercuri
Gheorghe Tadici a anunţat pentru miercuri o conferinţă de presă la Rm. Vîlcea, dar aceasta nu e legată de eventuala sa demitere. “Vor fi prezente la Rm. Vîlcea cele trei jucătoare care au semnat deja cu Oltchim. Sînt handbaliste străine, de naţionalităţi diferite, toate urmînd să fie prezente la Olimpiadă ”, a anunţat Gheorghe Tadici. Singurul nume divulgat de selecţioner e cel al unguroaicei Gabriella Szucs.

“Dacă mă dau afară de la Oltchim voi lua cu mine cinci jucătoare. Or să vadă ei, vor rămîne cu buza umflată!”
“O să am răbdare să văd şi eu ce vor face cei care vor veni după mine. Rezultatele pe care le-am obţinut eu nu o să le mai facă în veci”
Gheorghe Tadici

Merge la Cluj?
Gheorghe Tadici ar putea să antreneze în viitorul sezon pe Jolidon Cluj. Tehnicianul a spus în urmă cu ceva vreme că i-ar plăcea să pregătească echipa clujeană. Selecţionerul ar merge la Cluj cu toate cele cinci jucătoare cu care va pleca de la Vîlcea!

76 de victorii 3 egaluri şi 4 înfrîngeri e palmaresul lui GheorgheTadici cu Oltchim în cele două sezoane petrecute la Rm. Vîlcea

6 trofee a cîştigat Tadici cu Oltchim: două campionate, Cupa României, Supercupa României, Cupa Cupelor, Supercupa Europei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
 •  10 Iunie 2008, 19:09

alo gazeta, trebuia sa specificati ca asta e un articol publicitar platit de sotii tircosi.....

 •  10 Iunie 2008, 16:48

sunt cativa pe aici care nu gandesc.poate ca este vulgar cu fetele,dar daca nu esti mai dur cu vedetele nu faci treaba.cati antrenori nu s-au perindat pe la valcea si se trageau de sireturi cu vedetele si faceau doar ce vroiau ele.o fi avut el lot bun dar mai trebuie sa le mai asezi si in teren si sa le spui ce sa faca. numai la noi in Romania se dau antrenori afara cand fac performanta(obiectivul clubului era accederea in sferturi in liga)

 •  10 Iunie 2008, 13:06

Mare tupeu pentru Vîlcea dacă într-adevăr gîndesc serios debarcarea pe d-ul Tadici , să nu uităm antrenorul echipei naţionale . Ar fi o palmă serioasă dată şi federaţiei , cu deosebire d-lui Gaţu cel care în atari condiţii ar păstra în fruntea reprezentativei un om care a eşuat la echipa sa de club . Interesantă rămîne şi relaţia sa pe mai departe cu jucătoarele de la lot care se confundă practic cu actuala Oltchim .

Vezi toate comentariile (20)
Comentează