SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - GERMANIA 23-26

Tadici explică înfrîngerea cu Germania » Unde a suferit echipa, ce reproşuri face

Articol de GSP - Publicat marti, 10 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 10 decembrie 2013 20:20

Gheorghe Tadici a fost extrem de nervos la finalul partidei pierdute de România în faţa Germania, scor 23-26.

Selecţionerul nu crede însă că acest insucces schimbă şansele de calificare ale tricolorelor.

“Din punct de vedere tactic, ceea ce ne-am propus am jucat doar în partea a doua a fiecărei reprize.

Am avut începuturile de repriză foarte slabe. Nemţoaicele, dacă le invţi la şut nu stau pe gînduri şi au nimerit. Asta e situaţia cînd ratezi situaţii de contraatac.

Să ratezi 6 aruncări de la 7 metri e totuşi prea mult, pe 4 dintre ele am primit imediat gol pe faza a doua. Să dai cu aşa nonşalanţă în bară, probabil emoţiile, frica de rezultat. Nici eu nu găsesc explicaţii.

Asta este, am pierdut, dar înca nu s-a întîmplat nimic. Trebuie să ne refacem pîna poimîine.

Între Germania, Ungaria şi noi e un echilibru, sîntem şi noi pe acolo... Rezultatul depinde de ziua jocului, de luciditate, depinde să fructifici situaţiile care ţi se ivesc, situaţiile clare.

Pot să mai şi greşească, dar cînd greşeşti în mod repetat e greu să emiţi pretenţii”, a spus Gheorghe Tadici la Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (61)
sorineldumitru
sorineldumitru  •  11 Decembrie 2013, 15:44

Pt cei care pomeniti de arbitri, ista a fost primul meci al unei nationale de-a noastre vazut de mine, in care arbitrii trag clar cu noi. Daca si acum dam vina pe arbitraj, atunci nu stiu ce vrem defapt.

handsport
handsport  •  11 Decembrie 2013, 13:42

@er_pupone, Ori ce am face intodeauna pomenim de arbitrii, Pun pariu ca nu esti din ardeal mentailitatea asat e mult mai raspandita in afarea Ardealului. - -te rog m-ai uitate odata la joc,2 arbitri danezi-arbitreaza un antrenor danez?si un antrenor român(din moldova,actualmente din zalau)indisciplinat, pentru cine bate inima lor?arbitri te pot fura foarte discret fara sa sesizezi. referitor la tctica trebuia un jucator avansat deci+1/om la om, sau aparare sîrbeasca 3:2:1,suedeza 3:3,portari pregatiti sa apere aruncariile de la distanta/faza 2. ai cîstigat pariul sint de la Sapînta,domiciliat in ardeal!

er_pupone
er_pupone  •  11 Decembrie 2013, 10:26
Postat de handsport pe 10 Decembrie 2013, 23:37

1.Analiza video a Germaniei egal cu zero(antrenori+jucatoare): - Clara Woltering - la aruncari de pe extrema trebuia bolta, asteptata putin.. - la aruncarile de afara trebuia numai sus aruncat(vinclu) - 7m?trebuia facut antrenament serios sub tensiune psihica - la jucatoarele de la 9m trebuiau anticipat oprite/blocate la 10m-11m - daca o jucatoare îti înscrie 11 goluri? ce trebuia sa faca tadici? - cred ca Ungureanu a fost prea repede schimbata în prima repriza si prea tîrziu introdusa(în poarta) în a doua repriza. - Neagu o umbra! - tadici ramîne tadici..a condus slab echipa, fara soluti creative-nu stie - arbitri danezi au ajutat echipa germana

Lasa si tu frate iarasi pe arbitrii. Ori ce am face intodeauna pomenim de arbitrii (doar cand peirdem:P normal :P) Pun pariu ca nu esti din ardeal mentailitatea asat e mult mai raspandita in afarea Ardealului, nu stiu de ce.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează