SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORONA BRAȘOV

Timoșenkova, Pătuleanu și Ciuciulete rămân la Corona Braşov! Clubul a adus și două jucătoare de la Buducnost

Victoria Timoșenkova
Victoria Timoșenkova

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2019 12:15

Victoria Timoșenkova, Andreea Pătuleanu și Georgiana Ciuciulete au semnat prelungirea contractelor cu Corona Brașov. Clubul le-a adus și pe Cristina Laslo şi Ivona Pavicevici de la Buducnost.

Locul 5 în Liga Națională, Corona Brașov va participa în viitoarea ediție a Cupei EHF. Oficialii clubului brașovean au demarat tratativele pentru formarea unei echipe cât mai competitive.

Portarul Victoria Timoșenkova a venit la Corona la începutul acestui an şi a declarat că şi-a dorit foarte tare să ajute echipa în continuare.

„M-am simţit bine la Corona şi mă bucur că vom continua împreună. Îmi doresc foarte tare să ajut echipa şi sezonul următor şi să facem o figură frumoasă în cupele europene. Braşovul este mare iubitor de handbal şi trebuie să facem totul pentru a face performanţă aici”, a declarat jucătoarea ucraineană.

Andreea Pătuleanu are 26 de ani şi a fost transferată la Corona în vara anului trecut. Jucătoarea a spus că a semnat cu încredere prelungirea cu Corona.

„A fost un sezon greu dar ne-am bucurat că s-a încheiat cu o calificare în cupele europene şi ne-am îndeplinit obiectivul pe care ni l-am propus. Sper ca sezonul următor să fie mult mai bun decât cel care tocmai s-a încheiat şi avem rezultatele pe care ni le dorim cu toţii”, a spus Andreea pentru site-ul clubului.

Georgiana Ciuciulete a ales și ea continuitatea, la fel ca Eliza Buceschi sau Andreea Chiricuță.

Preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir a declarat că este important ca echipa să păstreze parte din nucleul din sezonul trecut.

„Am discutat şi cu staff-ul tehnic şi am ales să mergem pe continuitate în ceea ce priveşte jucătoarele care considerăm că mai au de arătat lucruri bune în teren pentru Corona. Campania de transferuri de la Corona nu s-a încheiat, astfel că în perioada următoare vor mai fi anunţate şi alte nume care vor face parte din lotul Coronei în sezonul viitor”, a declarat oficialul de sub Tâmpa.

Până în prezent, Corona le-a transferat pe coordonatorul de joc Cristina Laslo şi extrema stângă Ivona Pavicevic, ambele de la Buducnost, şi a semnat prelungirea contractelor cu Eliza Buceschi, Georgiana Ciuciulete, Andreea Chiricuţă, Viktoriia Tymoshenkova şi Andreea Pătuleanu.

Citește și:

„O observație dureroasă” » Presa din Belgia a dat ALERTA înainte de meciul cu România: „Suntem singurii”
Euro 2024
„O observație dureroasă” » Presa din Belgia a dat ALERTA înainte de meciul cu România: „Suntem singurii”
Belgia - România, meciul pentru optimile EURO 2024 » Primele imagini de la stadion: cum arată gazonul
Nationala
Belgia - România, meciul pentru optimile EURO 2024 » Primele imagini de la stadion: cum arată gazonul
O nouă plecare de la FCSB. Charalambous nu l-a mai vrut » „Ne despărțim, dar rămâneți în sufletul meu”
Superliga
O nouă plecare de la FCSB. Charalambous nu l-a mai vrut » „Ne despărțim, dar rămâneți în sufletul meu”

Afacerea care a „bubuit” odată cu Euro: „Și să vedeți când vin englezii!” » Dialog simpatic cu proprietarul: „Ce face Hagi acum, e-n politică?”

Pe urmele lui Napoleon » Dormitorul lui Bonaparte din palatul somptuos din Wurzburg, păstrat în starea lui originală


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează