SPORTURI  »  HANDBAL  »  EUROPEAN LEAGUE

Tragerea la sorți a grupelor European League a fost amânată pentru vineri!

Articol de - Publicat joi, 01 octombrie 2020 12:10 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 12:22

Dinamo mai trebuie să aștepte o zi pentru a-și afla grupa în care va evolua în Europa. EHF a amânat evenimentul din cauza infectării cu coronavirus a unuia dintre responsabilii tehnici cu tragerea la sorți

Tragerea la sorți a grupelor EHF European League, a doua competiție ca importanță în Europa, ar fi trebuit să aibă loc joi, 1 octombrie, de la ora 12:00, la Viena. Numai că, Federația Europeană de Handbal a anunțat în ultima clipă că aceasta a fost amânată cu o zi!

”Unul dintre responsabilii tehnici cu tragerea la sorți este suspect de coronavirus. În urma consultărilor, pentru că mai multe persoane aveau nevoie de un test COVID, EHF a luat decizia să amâne evenimentul. Acesta va avea loc vineri, de la ora 12:00”, a anunțat EHF.

Campioana României, Dinamo face parte din urna a doua valorică la tragerea la sorți. ”Alb-roșiii” sunt printre favoriții competiției, alături de echipele din Germania (Magdeburg, Rhein Neckar Lowen, Fuchse Berlin), sau Franța (Montpellier, Nimes, Toulouse).

Dinamo în urna a doua valorică la tragerea la sorți în European League. Ce adversari poate avea campioana României

Dobrogea Sud Constanța și Potaissa Turda au ratat calificarea în grupele EHF European League!

Playtech: S-A SĂTURAT! Simona Halep a divulgat motivul pentru care nu mai performează pe teren. Informații de ultimă oră


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close