SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Per Johansson și Adi Vasile, concediați de Muntenegru! Alt antrenor de echipă de Liga Campionilor demis în aceeași zi!

Adi Vasile și Per Johansson au făcut echipă și la CSM București în trecut
Adi Vasile și Per Johansson au făcut echipă și la CSM București în trecut

Articol de - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 21:35 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 08:54

Per Johansson și Adi Vasile au fost concediați de „naționala” Muntenegrului cu 11 zile înainte de startul Euro 2020. După 10 ani la Buducnost Podgorica, Dragan Adzici a renunțat la post

Federația de handbal muntenegreană a anunțat cu 11 zile înainte de startul la Euro 2020 că antrenorii Per Johansson și Adrian Vasile au fost demiși. Până acum, se știa că tehnicienii de la Rostov Don și CSM București, care făceau cuplu la reprezentativa Muntenegrului, plecau după turneul final european din Danemarca, indiferent de rezultat.

„Am anunțat inițial că viitorul Campionat European din Danemarca va fi ultima competiție în care Johansson va conduce echipa. Având în vedere faptul că Euro 2020 este singura întrecere în care echipa națională s-ar putea pregăti pentru marea provocare care o așteaptă în martie anul viitor, turneul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, s-a luat decizia cu privire la necesitatea numirii unui nou antrenor”. 

Noul tehnician va avea ocazia să cunoască echipa la Euro 2020 și, fără presiunea rezultatelor, începe pregătirea echipei pentru calificările la Jocurile de la Tokyo. Federația va lua o decizie cu privire la noul selecționer cât mai curând posibil", a anunțat Federația din Muntenegru, care a ținut apoi să-i mulțumească lui Per Johansson pentru munca depusă în ultimii 3 ani.

Al doilea cel mai longeviv antrenor a plecat

Dragan Adzici (50 de ani), antrenorul celor de la Buducnost Podgorica din 2010, și-a anunțat demisia după ce echipa a pierdut sâmbătă seara meciul de la Gyor, în Liga Campionilor, 29-34. Tehnicianul era tot mai mult contestat în ultima vreme pentru că Buducnost nu mai avea rezultate și că echipa nu a mai reușit să prindă un Final Four din 2017. Adici era al doilea cel mai longeviv antrenor al unei echipe de Liga Campionilor, după ungurul Gabor Elek de la Ferencvaros. Adzici a câștigat de două ori Liga Campionilor cu Buducnost, 2012 și 2015.

ALERTĂ! Se mai ține Campionatul European de handbal feminin? Danezii nu au primit acceptul Guvernului pentru a găzdui competiția!

Dunărea Brăila a eliminat-o pe Viborg, triplă câștigătoare a Ligii Campionilor! Calificare istorică în grupele EHF European League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ceaiuri
ceaiuri  •  23 Noiembrie 2020, 23:02

suedezul a anuntat de cateva zile ca renunta la nationala(ca a fost concediat rez e acelasi,la cat talent au nici nu au nevoie de antrenor,o nationala cu locuitori cam cat are judetul cu cei mai mari cultivatori de..pepeni)dar ca nu mai merge la european poate sa fie in folosul echipei(cred ca un antrenor din fostul spatiu ex iugoslav li se potrivesc ) o grupa accesibila si pot trece de faza grupelor

1391972634181505
Adrian Popescu  •  23 Noiembrie 2020, 17:13

Îneleg că a fost pus Kim Rasmunssen ajutat de marea jucătoare Bojana Popovici...Vreau reacții...

facnessting
facnessting  •  23 Noiembrie 2020, 06:15

Vrei să ai un f1ingg de o noapte ? Disccuție pe www︎.︎PrintLee︆.︆net cu persoane cu ace1eași interrese

Vezi toate comentariile (3)
Comentează