SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA B - RUSIA 25-24

TROFEUL CARPAȚI // România B - Rusia 25-24 » Noul pivot-senzație al României a făcut un meci excepțional contra Rusiei și exultă: "E un vis mare! Sper să-l trăiesc!"

Lorena Ostase // FOTO: Cristi Preda
Lorena Ostase // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 18:55

ROMÂNIA B - RUSIA 25-24 // Lorena Ostase, 21 de ani, e unul dintre cei mai buni pivoți din România, dar încă nu a făcut trecerea la naționala mare.

Evoluția ei din meciul de azi cu Rusia, câștigată de selecționata B cu 25-24, a fost una excelentă pentru jucătoarea de la CSM Slatina.

"E un sentiment extraordinar să învingi Rusia, campioana olimpică. Ne bucurăm că noi, tinerele, am demonstrat că se poate conta pe noi, dar trebuie să spunem că și Rusia a jucat cu destule fete tinere", a declarat Lorena.

Visează să joace la turneul final din Franța și spune că pentru asta muncește.

"E un vis mare, sper să-l pot cuprinde. Prin jocul meu vreau să demonstrez că pot să ajung la națională și de la o echipă mică, precum Slatina", a încheiat Ostase. 

"Am câștigat meciul de azi cu apărarea. Ne-am mobilizat, am luptat și ne-am susținut una pe alta. Asta s-a văzut în teren. Nici noi nu ne cunoaștem foarte bine, dar ne-am descurcat. Ambros Martin are un mare merit pentru că ne-a dat încredere, ne încurajează la fiecare fază și are foarte multă răbdare cu noi"
Andreea Popa, centru România B

PROGRAM TROFEULUI CARPAȚI

Sâmbătă, 24 noiembrie 16:00 finala mică (TVR HD)
18:30 finala Mare (TVR 1)

Vezi și: GALERIE FOTO Surpriză imensă în startul Trofeului Carpați » România B a jucat entuziasmant și a învins la limită Rusia lui Trefilov

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (1)
onduku
onduku  •  23 Noiembrie 2018, 19:14

Poate scrieti si despre coruptul antrenor Horatiu Pasca, pentru ca el face selectia si nu Ambros Martin! Astia cu nume de Pasca au impanzit Romania, niste moti sau ce sunt ei, care isi promoveaza numai rudele si cunoscutii. Lorena Ostase trebuia sa fie deja la Romania A.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează