SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Ultimatum

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2008 00:00

Preşedintele lui Poli Izometal, Viorel Şerban, a explicat că următoarele două meciuri vor fi decisive pentru viitorul antrenorului Eugen Bota la cîrma formaţiei timişorene. "Înainte de începutul campionatului, domnul Bota şi-a asumat nişte responsabilităţi şi a spus că va cîştiga primele două meciuri. Primul l-a pierdut. Urmează duminică cel de la Suceava şi după vedem ce se va întîmpla. Vă spun sigur că el va fi pe bancă şi la confruntarea cu islandezii din Cupa Challenge, dar după vom analiza ce avem de făcut, chiar dacă va urma meciul cu Dinamo", a spus Şerban. Cele două manşe cu insularii de la Fram Reykjavik, contînd pentru optimile Challenge Cup, se vor disputa la Timişoara în 16 şi 17 februarie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează