SPORTURI  »  HANDBAL  »  AMICALE

Ultimele meciuri de handbal feminin din 2018 » Ce formație din Liga Florilor a câștigat trofeul "Tiberiu Rusu"

Articol de - Publicat vineri, 28 decembrie 2018 20:00

Universitatea Cluj a câştigat Trofeul "Tiberiu Rusu" la handbal feminin, iar la Vâlcea, liderul Ligii Naţionale îşi testează forţele la Memorialul "Constantin Tită".

Opt din cele 13 echipe din Liga Naţională feminină sunt angrenate în aceste zile la două turnee de pregătire, în ultimele meciuri din acest an.
La Cluj Napoca, echipa locală Universitatea a câştigat Trofeul "Tiberiu Rusu", competiţie care a aliniat la start patru echipe ardelene: U Cluj, HC Zalău, Gloria Bistriţa şi Minaur Baia Mare.

Clujul şi Zalăul au terminat neînvinse, dar gazdele au ocupat locul 1 la golaveraj. Echipa lui Alin Bondar a trecut cu 30-25 de Minaur, cu 33-32 de Gloria Bistriţa şi a terminat nedecis cu formaţia pregătită de Gheorghe Tadici, HC Zalău: 29-29. HC Zalău a trecut de Minaur Baia Mare, 32-30, şi de bistriţence, 34-29. Maramureşencele au terminat ultimele, după ce au pierdut şi în faţa celor de la Bistriţa, 26-29.

La Vâlcea, liderul din Liga Naţională a trecut greu de CSM Slatina, 25-20. Echipa Victorinei Bora a început partida cu un uluitor 9-2, în ciuda faptului că, pe teren, Florin Pera a trimis toate jucătoarele care au participat la Campionatul European. În partea a doua a partidei, gazdele şi-au regăsit cadenţa şi au învins clar.

Corona Braşov s-a impus şi ea, la limită, 24-23 cu Gloria Buzău. Turneul se încheie azi însă, cu meciul care va stabili câştigătoarea Memorialului, SCM Rm. Vâlcea-Corona. 

Vezi și: 

Transferuri de răsunet! Craiova s-a întărit cu două campioane mondiale

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează