SPORTURI  »  HANDBAL  »  REZULTATE

Ultimele noutăți din handbalul feminin » Vâlcea, neînvinsă în amicale, Brăila, succes important în Danemarca. Rapid și-a prezentat echipa

Daria Bucur a marcat 13 goluri în ultimele meciuri ale vâlcencelor FOTO SCM Rm. Vâlcea
Daria Bucur a marcat 13 goluri în ultimele meciuri ale vâlcencelor FOTO SCM Rm. Vâlcea

Articol de - Publicat vineri, 20 august 2021 16:53 / Actualizat vineri, 20 august 2021 18:16

Mai sunt doar patru zile până la primele meciuri oficiale de handbal feminin. Echipele sunt pe ultima linie dreaptă cu pregătirile. Rezultatele ultimelor meciuri de pregătire!

Vâlcea, nouă victorii în amicale

SCM Rm. Vâlcea a câștigat "Cupa Vâlcii", competiție amicală disputată joi și vineri în Sala Sporturilor "Traian". Echipa antrenată de sârbul Goran Kurtes a învins cu 34-32 pe Gloria Buzău, cu 24-23 pe HC Zalău și 29-21 pe Dacia Mioveni. În această vară, echipa vâlceană a susținut nouă meciuri de verificare și le-a câștigat pe toate. Cele mai importante victorii au fost cu vicecampioana Minaur Baia Mare, 29-27, și cu Gloria Buzău. Buzoiencele au ocupat locul 2 la Cupa Vâlcii, învingând Zalăul cu 32-23 și Mioveniul cu 33-26. Echipa lui Gheorghe Tadici, HC Zalău, a fost a treia, după 29-20 cu echipa argeșeană.

Rapid și-a prezentat echipa după un meci câștigat la scor

Ultimele noutăți din handbalul feminin » Vâlcea, neînvinsă în amicale, Brăila, succes important în Danemarca. Rapid și-a prezentat echipa
Marta Lopez, noua extremă dreapta a Rapidului FOTO Rapid Handbal

În cadrul unui meci disputat în sala proprie cu nou-promovata Știința București, Rapid București și-a prezentat echipa pentru sezonul viitor. Au îmbrăcat pentru prima dată tricoul vișiniu Alicia Fraga Fernandez, Marta Lopez, Diana Ciucă (transferate de la SCM Rm. Vâlcea), Ainhoa Hernandez (BM Zuazo), Sorina Tîrcă (Corona Brașov), Oana Manea (revenită după un an de pauză) și Azenaide Carlos (Podravka). Rapid București s-a impus clar cu 33-19. A fost primul amical al giuleștencelor în această vară.

Brăila, victorie în Danemarca

Dunărea Brăila a plecat în Danemarca pentru câteva zile de pregătire centralizată împreună cu FCK Copenhaga. Echipa antrenată de danezul Morten Soubak a jucat joi seara un meci amical în fața formației din capitala Danemarcei și a învins cu 28-23 (15-12). Brăila a mai reușit în această vară victorii cu SCM Craiova (27-25), Gloria Buzău (19-25), și a terminat la egalitate, 22-22 cu Dacia Mioveni. Aseară, brăilencele urmau să joace o nouă partidă de verificare, în Danemarca, împotriva echipei norvegiene Storhamar.

Florentin Pera a câștigat primul trofeu la Moscova

Naționala de handbal masculin a României are un nou selecționer! Ce obiectiv i-a fost stabilit

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează