SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Ungaria - Senegal 30-20 // Se respectă scenariul » România - Ungaria, finala Grupei C de la Campionatul Mondial

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 decembrie 2019 13:57

Ungaria a învins-o pe Senegal, scor 30-20, în grupa C a Campionatului Mondial. Așadar, partida cu România din ultima etapă este decisivă atât pentru echipa antrenată de Kim Rasmussen, cât și pentru „tricolore”.

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii;
  • România joacă meciul decisiv pentru calificarea în grupele principale vineri, cu Ungaria, de la ora 12:00. „Tricolorele” au nevoie de victorie în parida care poate fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

Meciul cu Senegal nu a avut istoric pentru unguroaice, așa cum era de așteptat. Acestea s-au impus în ambele reprize: 17-9, respectiv 13-11.

Meciul România - Ungaria de vineri va decide ultima echipă calificată în grupele principale. Astfel, dacă jucătoarele lui Tomas Ryde nu se vor impune, acestea se vor întoarce acasă. 

Din nefericire, chiar și în cazul unei calificări, punctajul slab din grupa preliminară aduce echipa națională în situația în care să aibă 0 puncte în Main Round.

Rezultatele zilei în Grupa C

  • România - Muntenegru 26-27
  • Kazakhstan - Spania 16-43 
  • Ungaria - Senegal 30-20
Ungaria - Senegal 30-20 // Se respectă scenariul » România - Ungaria, finala Grupei C de la Campionatul Mondial

VEZI ȘI:

România - Muntenegru 26-27 // Cronică de Dan Udrea: „A fost război! Şi am sfârşit sub scut!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  04 Decembrie 2019, 14:16

fetele sunt la un...joc sa petreaca sarbatorile acasa(zic ca daca am mai bifat un mondial,au vizitat o tara unde se poate vedea alta cultura..obiectiv indeplinit)pt ca totusi aici se joaca altceva(cred ca facem cel mai slab turneu)nu tb sa fie toate de valoarea lui Neagu,dar atunci cand intra pe teren sa fie in stare sa dea totul ..avem multe lipsuri,nu aratam ca o echipa,asteptam de la jucatoare executii individuale ,nu avem nici aparare ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează