SPORTURI  »  HANDBAL  »  FERENCVAROS - CSM BUCUREȘTI, SÂMBĂTĂ, 17:45, GSP.RO

Unguroaicele i-au pus gând rău lui CSM București: "Nu există jucătoare care să nu creadă asta"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 18:23

Aniko Kovacsics, coordonatorul de joc al lui Ferencvaros, crede că echipa sa este capabilă să întoarcă soarta meciului cu CSM București, din sferturile Ligii Campionilor, 30-25 pentru românce.

"Nu există vreo jucătoare care să nu creadă că putem întoarce acel rezultat. Suntem pregătite să luptăm, suporterii vor fi alături de noi şi cred că acest lucru poate face diferenţa.

Avem fani minunaţi, care nu ne vor lăsa să ne odihnim sau să ne pierdem speranţa vreo secundă. Ştim cât de puternică e CSM Bucureşti, însă asta nu ne sperie.

În meciul tur, ne-a lipsit răbdarea şi concentrarea în finalul de meci. Bucureştiul este una din cele mai bune echipe din Ligă şi nu e o surpriză că a profitat de indisciplina noastră tactică", a spus Kovacsics, conform TV Digi Sport.

  • Ferencvaros - CSM București, meciul retur din sferturile Ligii Campionilor, va avea loc sâmbătă, la Budapesta, de la ora 17:45.
  • În tur, "tigroaicele" de la CSM București s-au impus cu 30-25

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ceaiuri
ceaiuri  •  13 Aprilie 2017, 18:50

sunt 5 goluri diferenta..dar se pot intampla multe,ftc are o linie de 9m mult mai puternica,daca o sa intre zita iar jovanovic nu mai rateaza se joaca...dar nu cred pt ca daca se doreau 2echipe maghiare(cu toate ca si gyor are de muncit pt calificare)in ff delegau arbitrii din spatiul ex iugoslav nu din patria handbalului,norv daca or sa functioneze contratacul si faza a doua..nu avem pb

paulg40
paulg40  •  13 Aprilie 2017, 10:38

Haide CSM!Vrem victorie!

959384960849662
Pleseanu Viorel  •  13 Aprilie 2017, 08:24

fortza csm . haideti inca o finala la budapesta . sa moara ungurii de ciuda

Vezi toate comentariile (6)
Comentează