SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAŢIONALĂ

Universitatea Suceava întâlneşte UCM Reşiţa, într-o avanpremieră a finalei Challenge Cup

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2009 00:00

Calificată în finala Challenge Cup, echipa locală de handbal Universitatea Suceava mai are două examene şi în Liga Naţională, pentru a reuşi să evolueze şi în campionatul viitor în cupele europene.

Astăzi, de la orele 15.00, elevii antrenorilor Petru Ghervan şi Leonard Bibirig vor întâlni, la Reşiţa, echipa locală, în penultima etapă a Ligii Naţionale, acest meci fiind şi o avanpremieră a finalei Challenge Cup, pe care cele două formaţii o vor disputa în această lună. După meciul câştigat duminică în Elveţia, universitarii au plecat ieri spre Timişoara, de unde vor ajunge direct la Reşiţa, pentru meciul de astăzi.

Citeşte aici ce a declarat antrenorul Petru Ghervan

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează