SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

LIGA NAȚIONALĂ // Etapa a 7-a: Vâlcea fără greșeală! Brăila și-a găsit antrenor. SCM continuă parcursul fără greșeală + clasament

Articol de - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 20:51

Seria oltencelor a continuat la Brăila, unde SCM Rm. Vâlcea a câștigat cu 31-27. Aurelian Roșca e noul antrenor al echipei de la Dunăre.

SCM Rm. Vâlcea continuă parcursul fără greșeală în Liga Națională. Echipa lui Florin Pera a învins duminică, la Brăila, cu 31-27 pe Dunărea și are maximum de puncte după primele 7 etape.

Oltencele nu au avut emoții în privința obținerii victoriei, conducând de la un capăt la altul. După meci, Brăila a anunțat și noul antrenor al echipei. Aurelian Roșca, cel care a antrenat și Vâlcea, dar și CSM București, în trecut, le va pregăti pe dunărence.

Brăila este a treia echipă care își schimbă antrenorul în primele 7 etape ale ligii feminine după CSM Roman (Cornel Bădulescu cu Bogdan Dobrescu), CSM București (Magnus Johansson cu Dragan Dukici) și Dunărea Brăila (Dumitru Berbece cu Aurelian Roșca).

Campioana CSM București a câștigat la scor disputa cu ocupanta locului 3 în sezonul trecut, Măgura Cisnădie, 36-19! Ardelencele erau neînvinse în primele 6 etape, dar la București au prins o zi groaznică. Neagu, 11 goluri, respectiv Gatzel cu 10 au fost jucătoarele care au ieșit în evidență.

U Cluj Napoca și CSM Roman nu au câștigat vreun punct nici în etapa a 7-a, rămânând la cota 0! Bistrița a reușit marea surpriză, câștigând la Craiova, în fața vicecampioanei. Zi excelentă pentru echipa lui Horațiu Pașca, iberica Almudena Rodriguez cu 9 reușite și portarul Ana Maria Măzăreanu fiind cele mai bune handbaliste ale Bistriței.

Brașovul continuă seria excelentă, câștigând la Buzău, echipa pregătită de Ion Crăciun urcând pe locul 3 în clasament. Urmează derbyul Corona-Vâlcea, un altfel de Rulmentul-Oltchim din anii trecuți.

Rezultate etapa a 7-a
CSM București-Măgura Cisnădie 36-19
Minaur Baia Mare-CSM Slatina 29-26
SCM Craiova-Gloria Bistrița 19-22
Gloria Buzău-Corona Brașov 19-25
HC Zalău-U Cluj Napoca 38-32
CSM Galați-CSM Roman 22-20
Dunărea Brăila-SCM Rm. Vâlcea 27-31

Clasament
1. SCM Rm. Vâlcea 21
2. CSM București 18
3. Corona Brașov 16
4. Măgura Cisnădie 14
5. Minaur Baia Mare 13
6. SCM Craiova 12
7. Gloria Bistrița 12
8. HC Zalău 11
9. Gloria Buzău 10
10. CSM Slatina 7
11. CSM Galați 7
12. Dunărea Brăila 1
13. U. Cluj 0
14. CSM Roman 0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează