SPORTURI  »  HANDBAL  »  STEAUA

Fostul mare handbalist al Stelei, anunț sumbru: „Am ajuns să ne luptăm pentru evitarea retrogradării” + Ce spune despre echipamentul gri

Vasile Stângă
Vasile Stângă

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 18:02 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 18:24

Fostul mare handbalist Vasile Stângă (66 de ani), cel mai bun marcator din istoria naționalei României și fost mare jucător la Steaua, a vorbit despre situația de la echipa „militarilor”, formație care a fost învinsă clar, vineri, de Dinamo în derby, scor 26-37, în Liga Zimbrilor. 

Situația de la secția de handbal a Stelei nu este una foarte bună. „Militarii” sunt pe locul 12 în clasamentul Ligii Zimbrilor, cu numai 4 puncte câștigate în 7 etape, iar vineri seară roș-albaștrii au fost învinși clar de rivala Dinamo, 26-37. 

Intervenție în forță la meciul de handbal din „Liga Florilor”! Gaze lacrimogene și suporteri îmbrânciți de jandarmi: „În sală erau și copii, au avut nevoie de îngrijri medicale”
INCIDENTE
Intervenție în forță la meciul de handbal din „Liga Florilor”! Gaze lacrimogene și suporteri îmbrânciți de jandarmi: „În sală erau și copii, au avut nevoie de îngrijri medicale”

Vasile Stângă, fostul mare handbalist al trupei din Ghencea, crede că situația de la Steaua este mai rea decât oricând, „militarii” trebuind să se lupte în acest sezon pentru evitarea retrogradării. 

Vasile Stângă, anunț sumbru despre situația echipei de handbal de la Steaua: „Am ajuns să ne luptăm pentru evitarea retrogradării”

„Mă așteptam să fie chiar mai rău cu Dinamo! Știam că vor câștiga acest derby, n-a fost o surpriză. Ei au jucat la ralanti, au rulat tot lotul. Este o lipsă de interes la Steaua! 

Am ajuns să ne luptăm pentru evitarea retrogradării, am făcut egal și cu Vaslui (n.r. - 33-33 cu CSM Vaslui). 

N-am crezut niciodată că se poate ajunge într-o astfel de situație, ce să mai zic și de acest antrenor (n.r. - Stephane Plantin)… jucătorii nu cred că înțeleg ideile lui. 

Au venit Bizău (n.r. - Octavian), Ghionea (n.r. - Valentin), joacă și Grbovic (n.r. - Nemanja), dar Steaua poate să ia bătaie de la oricine, va fi foarte greu în continuare”, a declarat Vasile Stângă, potrivit Prosport. 

Vasile Stângă: „Cum e posibil ca la Steaua să fie un singur rând de echipament?”

Fostul mare sportiv a vorbit și despre situația echipamentului de la Steaua. „Militarii” au un singur rând de echipament, de culoare gri, nu în culorile tradiționale ale clubului, roșu și albastru. 

„Cum este posibil să ai un singur rând de echipament, iar acela să fie gri? Eu știu că Steaua a jucat mereu în roșu și albastru”, a mai precizat Vasile Stângă. 

Citește și: 

Cum a apărut Emma Răducanu cu iubitul la un eveniment de marcă! Carlo, băiat de miliardar, e asemănat cu Rafael Nadal

„Cu ce am greșit să fiu tăvălit în halul ăsta?” » Din Canada, Lucian Bute își strigă marele of: „Dacă aș fi știut, nu mai veneam în România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  10 Octombrie 2023, 16:34
Postat de securinamo89 pe 07 Octombrie 2023, 18:23

Mai bine renunțați și la asta și ii dați banii lui Ogararu.

Daca esti fcsbist sa stii ca nu trebuie sa semnalizezi la fiecare articol despre CSA

iancu4x4
iancu4x4  •  08 Octombrie 2023, 19:13

Mai mult de 30 ani cat a fost Gatu la Frh, a tinut palma tuturor vicisitidinilor care Erau Normale... oricarei echipe!!! Nu indraznea nici un Fluieras sa de a vre o stramba, Din Contra... Numai facilitati, ca sa zic asa! Pai Dumnezeu doarme?! Le a luat foc sala... Au cazut in B Si acum sunt Ciuca Batailor! Iar tot traficul de influenta facut de toti distinsii... 90% din handbalistii de Lot Nationsl erau de la Steaua... Pai noi cu Solarul, numai babaciuni din 11 meciuri de verificare, am castigat 9, unul l am pierdut si 1 a fost egal... Iar la unul din ele dl Goran... De Bibi nici n am ce spune... Ccccaaa sssee. Innnncurca.... A luat 45 min pauza.... In care le a virbit incontinuu - jucatori de lotul nat.... S a cumulat si acum S au Adunat Roadele!!! Nu le mai convin!? Pai Nu Cumva functioneaza acel Echilibru - pe care toti in invocam?! Si... Ei - ca sunt toti fosti jucatori imens de mari, de ce nu se unesc sa fsca ceva?! PERMANENT au fost invatati sa li se dea... De asta sunt inexsitenti!

Cristi67890
Cristi67890  •  08 Octombrie 2023, 07:55

Si este vorba despre o echipa cu două Cupe ale campionilor câștigate, dar probabil că mercenarii care conduc CSA nu cunosc acest lucru!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează