HANDBAL  ·  HANDBAL FEMININ

Veste excelentă pentru "tricolore": au scăpat de coșmar! » Programul complet al României la CM 2017

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de — Miercuri, 29 Noiembrie 2017, 19:05

Portarul Angolei care a închis poarta în fața României la Jocurile Olimpice de la Rio s-a accidentat și nu va juca la Mondialul din Germania. 

Vă mai aduceți aminte de Teresa Almeida, portarul Angolei de la Jocurile Olimpice de la Rio 2016? Cu siguranță! Goal-keeperul african ne-a făcut zile fripte și a parat incredibil în acel meci. România a debutat cu o înfrângere la turneul olimpic, 19-23, și și-a compromis șansele la o medalie mult visată.

Neagu, Manea, Buceschi și celelalte "tricolore" au visat-o mult timp pe angoleză. Postura sa impresionantă, Teresa având 1,75 metri, dar aproape 100 de kilograme, le-a speriat practic pe românce.

Pozele cu paradele Teresei au făcut înconjurul lumii după acea zi la Rio. A fost declarată cea mai bună jucătoare, având un procentaj al mingilor apărate de aproape 50 la sută!

Când România a picat la tragerea la sorți pentru Campionatul Mondial din Germania în aceeași grupă cu Angola, ne-am adus din nou aminte de Teresa Almeida.

Din fericire pentru noi, și din nefericire pentru lotul Angolei, goal-keeperul de 29 de ani s-a accidentat în ultimul meci, destul de grav, și va lipsi de la turneul final! Româncele au scăpat astfel de coșmarul din poartă. 

 16 17Crezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (11)

asystel  •  30 Noiembrie 2017, 08:07

Accidentarea unei jucatoare este o veste excelentă pentru "tricolore"? Bolnavule, daca am ajuns sa ne bucuram de raul altora inseamna ca sportul romanesc e in groapa rau de tot.

ortega  •  30 Noiembrie 2017, 03:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ang3ldev1l  •  29 Noiembrie 2017, 20:24
Postat de agiler pe 29 Noiembrie 2017, 19:17

Nu inteleg ce treaba are articolul cu fotbalul.Presupun ca inainte de a dormi si manca spui rugaciunea lui Jiji.NU de alta dar te obsedeaza rau individul.La colindat o sa mergi cu Talpan alt individ devenit obsesia ta.Steaua sus rasare pentru niste covrigi sau biscuiti ca nu prea mai are lumea bani pentru colindatori.

ahahahahhahah =)))))

Vezi toate comentariile (11)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Roland Garros

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
Program TV complet

Liga 1