SPORTURI  »  HANDBAL  »  GYOR-CSM BUCUREȘTI 33-25

Vestergaard, dezamăgit de evoluția lui CSM » A identificat cauza eșecului: "Asta a făcut diferența!"

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2016 22:02

Jakob Vestergaard, antrenorul lui CSM București, a analizat evoluția jucătoarelor sale și crede că înfrângerea cu Gyor, 25-33 (Detalii AICI), a venit ca urmare a slăbiciunilor din compartimentul defensiv.

"Am făcut o primă repriză bună, dar ne-am prăbușit inexplicabil în repriza a doua.

Cred că presiunea le-a copleșit pe fete în repriza secundă. Apărarea și potarii noștri au dispărut, iar unguroaicele au fructificat toate ocaziile pe care și le-au creat. Asta a făcut diferența", a spus Vestergaard după meci la TV Dolce Sport.

"La fel ca la București, ne-am prăbușit în repriza secundă. Defensiva a cedat și de aceea am pierdut. Le-am permis unguroaicelor să ne pedepsească, iar ofensiva nu a jucat cum ar fi trebuit. Sperăm că vom fi mai bune pe viitor, a spus și Majda Mehmedovici, extrema stângă a lui CSM București.

În următorul meci, CSM București va juca pe terenul lui Rostov, pe 11 noiembrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
ceaiuri
ceaiuri  •  06 Noiembrie 2016, 12:38

cand iei bataie la..indigou sigur antrenorul e de vina..nu se vad rel de joc la fete,multe iesite din forma...calificarea se joaca

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  05 Noiembrie 2016, 13:28

Diferenta o face si antrenorul,interventia secundului nostru peste Vestergard imi spune multe,el a plecat de la nemtii pentruca,s-a spus explicit,schimbari gresite,vremea antrenorilor cu firma si rezultate trecute...a trecut...echipa are valori...pentru management as avea o intrebare,d-nule X,cati bani au restanta fetele...au sau nu intarzieri...?...ca la interviuri infatuarea provinciala nu lipseste...!!!

tihi
tihi  •  05 Noiembrie 2016, 09:33

Diferenta de valoare este semnificativa in favoarea vedetelor de la Győr,chiar si fara Löke si Tomori.Plus trebuie recunoscut,ca fizic nu rezistam pana la finalul unei partide ....Avem personalitati de necontestat in echipa,dar nu avem o echipa,un joc colectiv definit ca ETO Győr.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează