HANDBAL  ·  CSM BUCUREȘTI - SKOVDE 24-20

Victorie pentru CSM București în Suedia!

Articol de — Vineri, 09 August

CSM București a câștigat primul amical la Annliz Cup, 24-20 cu Skovde.
 

„Tigroaicele” au început turneul "Annliz Cup" de la Skovde cu o victorie, chiar în fața echipei gazdă, 24-20. Româncele au condus pe toată durata partidei, după 11-10 la pauză.
 

Antrenorul Tomas Ryde are în continuare mari probleme de efectiv. În fața suedezelor de la Skovde el nu a putut trimite pe teren decât 12 jucătoare, portarii Jelena Grubisici și Mădălina Ion, și jucătoarele de câmp Iulia Curea, Nora Mork, Gabi Perianu, Andrea Klikovac, Bianca Marin, Crina Pintea, Claudia Constantinescu, Denisa Vâlcan, Ștefania Jipa, Laura Chiper-Moisă și Itana Grbici.
 

În continuare nu pot fi folosite Linnea Torstensson și Carmen Martin, pe lista jucătoarelor cu probleme adăugându-se și portarul Denisa Dedu. Nu au făcut deplasarea pentru turneele din străinătate, Cristina Neagu, Andrea Lekici, Dragana Cvijici și Elizabetb Omoregie. 
 

Crina Pintea a fost, din nou, cea mai bună marcatoare a CSM-ului, în meciul cu Skovde reușind să puncteze de 8 ori. Nora Mork a reușit și ea 6 goluri. Celelalte goluri au fost marcate de Curea 3, Moisă 2, Grbici 2, Klikovac 1, Constantinescu 1, Perianu 1. 
 

În această seară, de la ora 20:00, CSM susține al doilea joc al turneului, contra danezelor de la Ajax Copenhaga. Sâmbătă, de la ora 17:00, e programat ultimul meci din grupă, contra campioanei Suediei, IK Savehof. 

Citește și: 

Bistrița a învins o fostă câștigătoare de Liga Campionilor!Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep răspunde acum: 'Este total greşit că l-am făcut de râs sau l-am umilit'

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1

Voluntari - Gaz Metan Mediaș

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Astra - Viitorul

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, La Liga

Mallorca - Eibar

Digi 2
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Osnabruck - Darmstadt

Digi 4
23:00 Fotbal, La Liga

Betis - Valladolid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1