SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - SKOVDE 24-20

Victorie pentru CSM București în Suedia!

Articol de - Publicat vineri, 09 august 2019 12:30

CSM București a câștigat primul amical la Annliz Cup, 24-20 cu Skovde.
 

„Tigroaicele” au început turneul "Annliz Cup" de la Skovde cu o victorie, chiar în fața echipei gazdă, 24-20. Româncele au condus pe toată durata partidei, după 11-10 la pauză.
 

Antrenorul Tomas Ryde are în continuare mari probleme de efectiv. În fața suedezelor de la Skovde el nu a putut trimite pe teren decât 12 jucătoare, portarii Jelena Grubisici și Mădălina Ion, și jucătoarele de câmp Iulia Curea, Nora Mork, Gabi Perianu, Andrea Klikovac, Bianca Marin, Crina Pintea, Claudia Constantinescu, Denisa Vâlcan, Ștefania Jipa, Laura Chiper-Moisă și Itana Grbici.
 

În continuare nu pot fi folosite Linnea Torstensson și Carmen Martin, pe lista jucătoarelor cu probleme adăugându-se și portarul Denisa Dedu. Nu au făcut deplasarea pentru turneele din străinătate, Cristina Neagu, Andrea Lekici, Dragana Cvijici și Elizabetb Omoregie. 
 

Crina Pintea a fost, din nou, cea mai bună marcatoare a CSM-ului, în meciul cu Skovde reușind să puncteze de 8 ori. Nora Mork a reușit și ea 6 goluri. Celelalte goluri au fost marcate de Curea 3, Moisă 2, Grbici 2, Klikovac 1, Constantinescu 1, Perianu 1. 
 

În această seară, de la ora 20:00, CSM susține al doilea joc al turneului, contra danezelor de la Ajax Copenhaga. Sâmbătă, de la ora 17:00, e programat ultimul meci din grupă, contra campioanei Suediei, IK Savehof. 

Citește și: 

Bistrița a învins o fostă câștigătoare de Liga Campionilor!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează