SPORTURI  »  HANDBAL  »  GLORIA BISTRIȚA - ZVEZDA ZVENIGOROD 26-23

Bistrița a învins o fostă câștigătoare de Liga Campionilor!

Articol de - Publicat vineri, 09 august 2019 11:32

Gloria Bistrița a reușit a doua victorie în turneul de la Busan (Coreea de Sud), echipa pregătită de antrenorul Horațiu Pașca învingând cu 26-23 echipa rusă Zvezda Zvenigorod, fostă câștigătoare a Ligii Campionilor.

În turneul din Coreea de Sud, ardelencele mai au de jucat cu Australia (sâmbătă) și Busan (duminică).

Silvia Szabo 6 goluri, Nicoleta Dincă 4, Laura Pristăvita 4, Dziyana Ilina 4, Natallia Vasileuskaya 2, Andra Moroianu 2 Valentina Ardean Elisei 1, Daniela Teodor 1, Ștefania Lazar 1 și Mariana Costa 1 au punctat pentru formația ardeleană. 

Antrenorul Horațiu Pașca s-a arătat încântat de evoluția fetelor, dar e conștient că echipa mai poate crește. „Un meci în care faza de apărare a funcționat foarte bine, în primele 22 de minute primind doar 3 goluri. Ne-am și creat multe ocazii de a marca și cred că doar evoluția excelentă a portarului celor de la Zvezda a facut ca diferența să fie doar de 3 goluri! Mai avem multe de pus la punct, dar vreau să le felicit pe fete, toată lumea care a intrat în teren a facut-o cu brio!”, a declarat Pașca pentru site-ul clubului ardelean. 

Gloria a pierdut în fața Angolei în turneul din Coreea de Sud, 20-28, și a învins echipa daneză de liga a doua, Ringkobing cu 32-22. Sâmbătă ardelencele vor întâlni naționala Australiei, iar duminică, în ultimul meci, vor înfrunta echipa gazdă, Busan.

Citește și:

EXCLUSIV Interviu cu Ann Grete Norgaard, profa de mate transferată de campioana SCM Râmnicu Vâlcea: „E o mare oportunitate pentru mine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează