HANDBAL    •   DINAMO - ELVERUM 26-24

VIDEO "A fost o atmosferă incredibilă, cu așa fani n-ai cum să nu câștigi" » Norvegienii învinși de Dinamo, profund impresionați de atmosfera creată de PCH

Articol de — Marian Ursescu Joi, 13 Septembrie

Dinamo a debutat miercuri seara cu o victorie în grupa D a Ligii Campionilor, 26-24 cu campioana Norvegiei, Elverum.La finalul partidei, antrenorul nordicilor, Mikael Appelgren, a dat "vina" pentru eșecul formației sale pe suporterii dinamoviști.

"Eu am o echipă tânără. Cred că presiunea a fost enormă pe finalul partidei. Nu am mai rezistat. Atmosfera în sală a fost incredibilă! Cu așa fani, e greu să nu câștigi un meci", a declarat norvegianul.

Appelgren a fost prezent și sezonul trecut cu Elverum în sala Dinamo, dar, pentru că meciul nu mai avea nicio miză, jucându-se în ultima etapă, galeria dinamovistă a lipsit atunci. "Mă așteptam să jucăm cu sala goală, ca anul trecut, dar acum a fost cu totul altceva", a mai spus tehnicianul.

Citește și:  Luat la oaste! Povestea incredibilă a portarului dinamovist Saeid Heidarirad, care nu s-a mai putut întoarce în România pentru că nu a făcut stagiul militar în Iran! 

Comentarii (8 ) Adaugă comentariu

prafurialbeptrzilenegre  •  13 Septembrie 2018, 23:01

Faptul ca suporterii dinamovisti aduc in gandurile unuia momente din istoria universala, nu i decat un deja vu. DDB

Nicolae Ungureanu  •  13 Septembrie 2018, 22:20

Postat de unico_biancorossi pe 13 Septembrie 2018, 22:16

Esti superprost, tarane.

E ca si cand o echipa de simpatizanti nazisti ar castiga campionatul Israelului si ar juca in Champions League cu svastica pe piept. Fanii lui Dinamo se impart in doua mari categorii: cei care nu stiu istoria echipei cu care tin, si ticalosii.

unico_biancorossi  •  13 Septembrie 2018, 22:16

Postat de Nicolae Ungureanu pe 13 Septembrie 2018, 18:40

Faptul ca ne reprezinta Dinamo in Champions League e o rusine nationala.

Esti superprost, tarane.

Vezi toate comentariile (8)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase