SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - SCM RM. VÂLCEA

VIDEO Adrian Vasile, precaut după victoria lui CSM București cu SCM Rm.Vâlcea: „A fost un derby adevărat, dar nu suntem campioni!”

Articol de - Publicat miercuri, 11 martie 2020 22:53

Adi Vasile, antrenorul lui CSM București, crede că micile detalii au făcut diferența în meciul cu SCM Rm. Vâlcea, 23-22, și spune că arbitrajul nu a influențat scorul final.

- Adi Vasile, ați tremurat ceva pentru această victorie, dar punctele sunt la CSM!
 - Cred că a fost un meci atât de strâns pe măsura frustrării pe care am îndurat-o un an de zile, că am pierdut campionatul anul trecut. În orice sport derby-urile sunt echilibrate pentru că au aceste ingrediente. Noi am condus, am avut patru goluri, dar Iulia Dumanska a avut niște intervenții în relație de 1 la 1 excepționale. Noi am avut probleme la nivelul intermediarilor, în apărare. Echipe bune care pot fructifica punctele slabe ale echipei adverse, așa că totul s-a decis la micile detalii.

- Crezi că e jucat campionatul? 
- Nu e jucat, azi nu se dau medaliile, indiferent la câte goluri câștigam. Am luat o opțiune serioasă, dar până când nu suntem matematic campioni, nu putem să ne gândim să sărbătorim. 

VIDEO » Bătaie între antrenori la finalul meciului 

- Cum a fost incidentul de la final? De unde a pornit? Noroc că au fost fetele pe fază și i-au oprit pe cei doi tehnicieni! 
- Cu așa fete puternice, nu aveau nicio șansă să ajungă unul la celălalt. E multă tensiune, se aud cuvinte și expresii mai urâte, care nu-și au locul între fete. La un moment dat mai cedăm, dar e o chestie de moment, ne vom da mâna. Suntem adversari când e meciul, dar în rest suntem colegi.

 - Au fost proteste și la o bancă, și la alta la adresa arbitrilor. A fost un experiment reușit cu cei doi fluierași fără experiență? 
- Aș spune că amândoi sunt arbitri de viitor, au multe calități care să-i propulseze în lumea bună a arbitrajului. În viață, lucrurile mari se întâmplă cu niște încercări mari. Îi felicit și pe ei, și pe cei care i-au delegat pentru curajul de a o face! Proteste sunt din cauza tensiunii, probabil că toți suntem foarte subiectivi 

Citește și:

Scandal după CSM București - SCM Rm. Vâlcea! Florentin Pera iese la atac: „Și-au bătut joc de munca noastră”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
suporter.csmbucuresti
suporter.csmbucuresti  •  11 Martie 2020, 23:30

Bravo CSM Bucuresti! Sa puneti si clipul cu Pera injurand-o de mama pe Cristina Nastase in timpul unui meci la Braila, ca sa vada toata lumea cine e el!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează