SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM CRAIOVA - RAPID

VIDEO Bătaie generală după SCM Craiova - Rapid! Fanii rapidiști, incidente violente cu forțele de ordine

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 14:52

Meciul de handbal dintre SCM Craiova și Rapid, 23-21, s-a terminat cu o bătăie generală în tribune. Cei 200 de fani ai Rapidului veniți de la București s-au dat în spectacol la Craiova și au provocat o bătaie cu jandarmii. Forțele de ordine au intervenit în forță și a avut loc o bătaie generală  
 

Fără să știe că rivalii vor veni într-un număr atât de mare, fanii oltenilor n-au venit la meci. Dar s-au mobilizat imediat după ce au văzut numeroasa galerie a rapidiștilor la televizor și au venit la câteva minute după startul meciului, începând să strige scandări rasiste la adresa acestora: „Țiganii, țiganii".  

Giuleștenii n-au rispostat în timpul jocului, dar au făcut-o la finalul partidei, dorind să meargă către rivali.  Jandarmii au intervenit prompt, iar pe imaginile surprinse de Oltenia TV se observă îmbrâncelile, pumnii și picioarele îmbărțite de cele două părți.  

După câteva minute, numeroasele forțe de ordine au reușit să-i calmeze pe fani și situația nu a degenerat.  

„Cele două galerii şi-au adresat ameninţări, au forţat dispozitivul constituit din poliţişti locali, moment în care jandarmii au intervenit, au aplanat situaţia respectivă, fără a fi nevoie să   folosească mijloacele din dotare. Activitatea s-a derulat pe un timp foarte scurt, după care activităţile s-au desfăşurat în condiţii de normalitate”, a declarat, Iulia Pînzariu,  purtător de cuvânt Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, pentru Mediafax.

După 13 meciuri, Rapid e ultima, cu 3 puncte. Craiova este pe 9, cu 18 puncte. 

Citește și

Tomas Ryde despre persoana care consideră că l-a sabotat: „Vrea să îşi recapete puterea şi influenţa asupra naţionalei” » Ce mesaj le-a dat jucătoarelor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
gintonic
gintonic  •  13 Ianuarie 2020, 10:31

fanii Rapidului .... sa mai stea prin B !... nu au fata si atitudine de Liga 1 !

fabius_2014
fabius_2014  •  13 Ianuarie 2020, 09:50

Am fost in sala si pot spune, fara rezerve, ca articolul este incorecr si manipulator. Galeria giulesteana a adresat injurii inca de la intrarea in sala si apoi a primit respectul cuvenit de la galeria craioveana initial si apoi de la toata sala satula sa-i asculte pe giulesteni cum injura . Galeria craioveana nu a fortat dispozitivul constituit, nu a rupt scaune si in general nu a deranjat fortele de ordine. Pentru giulesteni, e bine sa stie ca in sala nu e ca la fotbal, parintii vin cu copiii, antrenorii vin cu elevii, e un pic altceva.

lionforever
lionforever  •  12 Ianuarie 2020, 17:40
Postat de lionforever pe 12 Ianuarie 2020, 17:39

Scrieți numai prostii, s-a văzut clar la tv încă din prima repriză cum injurati cei din galeria rapidului, era un rotunjor de vre 160 kg in viu cu degetele mijlocii ridicate încă de când a intrat în sală, nu căutați sfinți in purgatoriul din giulești.

Cum injurau

Vezi toate comentariile (10)
Comentează