SPORTURI  »  HANDBAL  »  STEAUA - CSM BUCUREȘTI 21-25

VIDEO CSM București a făcut primul pas spre finală după ce a învins Steaua, 25-21!

FOTO: Facebook @facebook.com/CSMBOfficial
FOTO: Facebook @facebook.com/CSMBOfficial

Articol de - Publicat miercuri, 02 mai 2018 22:57

Primul meci din semifinalele Ligii Naționale masculine, disputat la Chiajna, între Steaua și CSM București, s-a încheiat cu victoria celor de la CSM, 25-21.

Liderul sezonului regular, Steaua a avut ghinionul să-l piardă pe Stefan Vujici în minutul 10. Interul stânga stelist a dat cu capul de podea în cădere și a fost transportat cu ambulanța la spital. Fără sârb, unul dintre golgeterii ”militarilor”, Steaua a suferit cumplit în atac. A marcat doar două goluri în 22 de minute!

Portarul Ionuț Ciobanu a făcut minuni în fața fostei sale echipe. CSM S-a distanța la 5 goluri diferență și a condus cu 10-6 la pauză, în ciuda faptului că și portarul ei, Tudor Stonescu, a apărat excelent.

Un meci însă mult prea tensionat, cu foarte mulți nervi, dovadă desele întreruperi din prima parte, care a ținut nici mai mult nici mai puțin decât 47 de minute!

În partea a doua, tot CSM a condus ostilitățile. Veteranul Garcia Robledo, fost campion mondial cu Spania, a fost omul cu golul pentr CSM, ibericul marcând de 10 ori, exact jumătate din aruncări de la 7 metri.

Antrenorul Stelei, Ovidiu Mihăilă a încercat toate soluțiile ca să-și readucă echipa în joc, dar în zadar. CSM a avut mai multe soluții pe bancă, un lot mai numeros, și a câștigat la pas semifinala.


”Tigrii” fac primul pas spre a treia finală consecutivă în Liga Națională. Au nevoie de victorie în meciul doi, care va avea loc pe 7 mai, de la ora 19:00, în Sala Rapid. Dacă va câștiga Steaua, partida decisivă va avea loc tot la Chiajna, pe 10 mai.

În cea de-a doua semifinală, Potaissa Turda și Dinamo se vor întâlni joi, de la ora 17:30, la Turda.

În meciurile de clasament, pentru locurile 5-8, în primele partide, HC Dobrogea Sud Constanța a trecut cu 30-23 de Dunărea Călărași, iar Poli Timișoara a învins cu 32-26 pe Minaur.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
csasteauabucuresti
csasteauabucuresti  •  03 Mai 2018, 09:02

O seara trista pt noi, nu atat prin prisma rezultatului, meciul nefiind decisiv, cat prin accidentarea lui Ștefan. Succes in meciurile următoare!

fangigi
fangigi  •  02 Mai 2018, 23:30

Nici macar o poza nu aveti de la acest meci, aia este din sala Rapid, nu de la Chiajna! Presa de amatori!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează