SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

VIDEO CSM București a oficializat ce nu recunoștea în urmă cu două luni: Tomas Ryde, noul antrenor

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2019 14:31

Suedezul Tomas Ryde (59 de ani) a fost anunțat ca fiind noul antrenor al echipei de handbal feminin CSM București, înlocuindu-l pe Dragan Djukic. Tot el pregătește și echipa națională de fete a României.

GSP.ro a anunțat încă de la finalul lunii februarie că Ryde va prelua din vară formația bucureșteană, însă oficialii lui CSM n-au vrut să confirme știrea până astăzi. (Detalii AICI)

„Este un moment important în viața mea. Sunt foarte onorat că am ajuns la CSM București. Alături de noile fete, dar și de cele care au rămas, sunt convins că vom deveni cea mai bună echipă din lume”, a spus Tomas Ryde pentru site-ul oficial al „tigroaicelor”.

 performanțele lui RYDE

De numele lui Tomas Ryde se leagă un mare succes din ultimii ani ai naționalei de senioare, medalia de bronz la Mondialul din 2015, dar și o mare pată neagră, înfrângerea cu Angola de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, rezultat care a costat România calificarea în semifinale.

Tomas Ryde nu a mai antrenat nicio echipă după ce, în octombrie 2016, și-a reziliat de comun acord contractul cu Federația Română de Handbal.

 Vrei și:

GALERIE FOTO Apariții de senzație ale jucătoarelor la Gala Handbalului Românesc » Cine a câștigat cele mai importante premii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
blackseacoast
blackseacoast  •  24 Mai 2019, 21:12

Este doar marioneta preferata a numarului unu mondial,fara dubii. Treaba lui daca accepta.

serg_iordan
serg_iordan  •  24 Mai 2019, 16:17

Are balta peste

Vezi toate comentariile (2)
Comentează