SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

VIDEO Fanii au făcut-o pe Gullden să plângă! Moment emoționant după victoria CSM-ului

Articol de , - Publicat vineri, 06 aprilie 2018 23:10

Isabelle Gullden continuă să fie cea mai iubită jucătoare străină din echipa CSM-ului.

Suedeza a fost întâmpinată după meciul cu Metz, 34-21, de membrii Fan Clubului "Bella Team" cu un uriaș banner pe care se putea citi, în engleză, următorul mesaj:

”De fiecare dată când a zâmbit ea, am zâmbit și noi
Iat-o că vine, capetele se întorc
Iat-o că vine
Să-și ia coroana
Iat-o că vine, ireală în mulțime!”

Bella l-a citit și, imediat, ochii i s-au umplut de lacrimi! Suedeza va pleca la finalul sezonului de la CSM București, semnând deja în Franța cu Brest. "Vă iubesc! Îmi sunteți atît de dragi. Vă mulțumesc pentru că existați". le-a spus Gullden fanilor.

 
Fanii au făcut-o pe Gullden să plângă!

Fanii au făcut-o pe Gullden să plângă! Moment emoționant după victoria CSM-ului: http://bit.ly/2uQxHN4

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 6 Aprilie 2018

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  12 Aprilie 2018, 14:33

@gigelos...patriotule, aș vrea să știu câți bani ai dat pentru statuia lui Brâncuși, dacă tot ești onorabil și își place să îmbrățișezi deontologia de tastură...Dar fac pariu că ești dintre bucureștenii care au uitat de onoare când au luat pomană de la Firea, în biciclete, cupoane, sau chiar obiecte și au devenit deontologi atunci când este vorba de Cristina Neagu...Aquila non capit muscam...așa că te las în pace...

1391972634181505
Adrian Popescu  •  12 Aprilie 2018, 14:28
Postat de ludasmatyi pe 07 Aprilie 2018, 11:19

Gulden pleaca la Brest facand cuplu cu Ana Gros...se zvoneste ca la anul va ajunge la ETO Győr de la Brest ,avand deja un precontract definivat !!

@ludasmatyi...as fi vrut să își fața în momentul în care Gyor a pierdut la CSM....O perioada cred că nu ai avut măsele, caninii cu striații de la ură ți-au ieșit prin pomeți...te-ai pișcat, ai urlat dar nu era nimic de făcut! Românii s-au ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigelos
gigelos  •  07 Aprilie 2018, 18:42
Postat de Adrian Nistor pe 07 Aprilie 2018, 16:42

sunteti niste carcotasi incorigibili- rau e ca aducem jucatoare straine de top, rau este ca-i platim celei mai bune jucatoare din lume, romanca un salariu decent . Romania are nevoie si de valori reale nu numai de asistati sociali ! *** ca prea stati tot timpul pe net?

Eu as dori ca Primaria Bucurestiului sa cumpere FC Barcelona ...nu prea-mi place handbalul ...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează