SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

VIDEO Florentin Pera, după calificarea campioanei SCM Rm. Vâlcea în „sferturile” Ligii Campionilor: „Ar fi un miracol să mergem în Final 4!”

Articol de , - Publicat sambata, 29 februarie 2020 17:46

SCM Rm. Vâlcea a câștigat meciul cu suedezele de la Savehof, scor 28-20.

Antrenorul Florentin Pera a fost extrem de mulțumit după victoria cu Savehof, care a adus calificarea în "sferturi".

„Vâlcea așteaptă de șapte ani acest moment. E un oraș care trăiește și respiră handbal. Sunt mulțumit că am readus echipa pe harta Europei.

Le mulțumesc fetelor pentru tot ceea ce au făcut în acest sezon, chiar dacă au fost și momente grele, cu probleme de lot, cu accidentări", a declarat Pera.

"Așteptăm adversarul din sferturile de finală, o să fie o echipă foarte puternică. Pentru noi calificarea în sferturi e un bonus, în primul sezon sub actuala denumire, nu știu câți s-ar fi așteptat să ajungem aici. Eu nu vreau să ne oprim aici, dar sunt obiectiv și spun clar că ar fi un miracol să ne calificăm în Final Four", a adăugat Pera.

VIDEO Florentin Pera, după calificarea campioanei SCM Rm. Vâlcea în „sferturile” Ligii Campionilor: „Ar fi un miracol să mergem în Final 4!”

Primele patru echipe se califică în "sferturi". Penultima etapă, azi: Vâlcea-Savehof 28-20, Brest-Krim 37-26; duminică: Buducnost-Gyor (18:00)

+18 FOTO

Vezi și: 

SCM RM VÂLCEA - SAVEHOF 28-20 // VIDEO+FOTO Victorie și calificare! Campioana României e în sferturile Ligii Campionilor

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează