SPORTURI  »  HANDBAL  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

„Nu o lungesc. Vii la națională?” » Ce răspuns a oferit Adi Vasile în direct

Adi Vasile
Adi Vasile

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 21:24 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 21:33

Echipa națională de handbal feminin a României a avut o prestație dezolantă la Campionatul Mondial din Danemarca, motiv pentru care selecționerul Bogdan Burcea (48 de ani) a fost criticat dur. În acest context, numele lui Adi Vasile (38) este vehiculat drept posibil înlocuitor al actualului „principal”.

Aflat în studioul Telekom Sport, antrenorul lui CSM București a fost întrebat cum ar reacționa dacă i s-ar propune să preia echipa națională a României.

Adi Vasile: „Nu există onoare mai mare”

„Cred că nu există onoare mai mare pentru niciun antrenor decât să antreneze reprezentativa lor. Este un vis pe care cu siguranță îl au toți oamenii care activează în handbalul românesc. Să fiu pe acea listă pentru mine este o mare onoare

Data trecută când am refuzat acest post am spus că o să fac tot ce va depinde de mine ca la momentul potrivit să merit să mi se mai adreseze o dată această întrebare. Când va fi acel moment potrivit, o să vedem. În momentul de față România trebuie să analizeze direcția în care vrea să meargă, iar numirea de antrenor trebuie să fie făcută în funcție de strategia pe termen lung”, a fost răspunsul lui Adi Vasile. 

Adi Vasile este antrenorul principal al echipei CSM București din octombrie 2019. Acesta mai are contract cu „tigroaicele” până în iunie 2021. Până luna trecută, Vasile antrena și echipa națională a Muntenegrului, în tandem cu suedezul Per Johansson, dar cei doi au fost concediați înainte de startul Campionatului European din Danemarca.

Naționala României joacă urât, din toate punctele de vedere. Tot jocul e pe centru. Pasăm între interi, mingea nu ajunge la extreme. Și când ajunge, acestea nu știu ce să facă! Pasăm la nesfârșit, ritmul de pasare e lent
Radu Voina, fost antrenor al naționalei României

12din 16 este locul pe care a încheiat România Campionatul European de handbal feminin din 2020, cea mai slabă clasare la un turneu final din istorie

VIDEO. Adrian Vasile a vorbit despre cum se manifestă la pauză: „Nu țip la jucătoare, nu cred în liderul care țipă pentru a se impune”

Citește mai multe știri din handbal:

Crina Pintea sună trezirea în handbalul românesc: „Trebuie să lucrăm ca în anul 2020, nu ca acum 20 de ani! E alt nivel acum, uitați-vă la Norvegia, Rusia, Danemarca”

Radu Voina: „Vor să-l lucreze pe Burcea! Federația e în spate. Viitorul antrenor e pregătit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
446194735563038
Cony Nick  •  23 Decembrie 2020, 18:45

...daca Vasile avea valoare...nu îl dadeau afara cei de la nationala Muntenegrului...

975889322922932
Bogdan Munteanu  •  22 Decembrie 2020, 09:15

Terminati odata cu Adi Vasile. Spuneti-mi clar, ce a facut acest antrenor? Are plete? Il puneti selectioner la nationala Romaniei. Gresit. Cum a gresit si FRF cu Radoi si Mutu asa vreti sa faceti si voi. O sa gresiti. V-ati gandit la Pera? V-ati gandit la Tirca?

446194735563038
Cony Nick  •  21 Decembrie 2020, 21:23

...daca Vasile avea valoare...nu îl dadeau afara cei de la nationala Muntenegrului...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează