SPORTURI  »  HANDBAL  »  ŞTIINŢA DEDEMAN BACĂU-HBC NANTES, DUMINICĂ, ORA 18:45, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1

Vin cu trei campioni mondiali » Ştiinţa Dedeman va avea o misiune dificilă cu HBC Nantes

Naţionala Spaniei e cea mai proaspătă campioană mondială la handbal masculin.
Naţionala Spaniei e cea mai proaspătă campioană mondială la handbal masculin.

Articol de - Publicat sambata, 09 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 februarie 2013 21:15

Alberto Entrerrios, Jorge Maqueda şi Valero Rivera au cîştigat cu Spania titlul mondial acum o lună.

Ştiinţa Bacău debutează duminică în grupa D a Cupei EHF contra francezilor de la HBC Nantes. "Cocoşii" din Hexagon pleacă din postura de mari favoriţi, în condiţiile în care vin în Moldova cu trei campioni mondiali în echipă: spaniolii Alberto Entrerrios, Jorge Maqueda şi Valero Rivera.

"Putem spune că au prima şansă, campionatul francez e mult mai puternic decît al nostru, dar nu pornim din postura de loseri, dinainte învinşi. Cu ajutorul publicului, poate facem surpriza", a declarat antrenorul Eliodor Voica.

Nantes e pe locul 5 în campionatul Franţei, după puternicele PSG, Montpellier, Creteil şi Dunkerque. "Îi respectăm pe adversari, dar trebuie să ne respectăm şi pe noi", a adăugat Voica.

Din grupa Bacăului mai fac parte nemţii de la Magdeburg şi turcii de la Beşiktaş. "Noi vrem să obţinem cît mai multe puncte. Nantes şi Magdeburg sînt favorite pe hîrtie", a încheiat selecţionerul României.

Avantajul terenului
HC Zalău, echipa pregătită de selecţionerul Gheorghe Tadici, are o misiune uşoară în "optimile" Cupei EHF. Ardelencele întîlnesc formaţia portugheză Juve Lis, ambele partide urmînd să se joace în România. Prima are loc azi, de la ora 17:00, iar returul duminică, de la ora 11:00. Zalăul a jucat finala Cupei EHF, sezonul trecut, pierdută în faţa rusoaicelor de la Lada Togliatti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează