HANDBAL  ·  CSM BUCUREȘTI

EXCLUSIV Vlad Enăchescu, șef pe handbal la CSM București? Directorul de la Telekom ar gestiona un buget GIGANTIC

Vlad Enăchescu, îmbrăcat în tricoul CSM București, alături de selecționerul Franței, Olivier Krumbholz, la un meci al campioanei României, la București +3 FOTO
Vlad Enăchescu, îmbrăcat în tricoul CSM București, alături de selecționerul Franței, Olivier Krumbholz, la un meci al campioanei României, la București

Articol de - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 15:32

Vlad Enăchescu, 43 de ani, directorul general al postului TV Telekom Sport, este ofertat de clubul CSM București pentru a se ocupa de cea mai importantă secție, cea de handbal, care a avut 6 milioane de euro buget (feminin+masculin) sezonul trecut!

CSM București, club al Primăriei Capitalei, caută înlocuitori pentru managerii celor mai importante secții: handbal, volei și rugby.

Enăchescu în locul soțului Steluței Luca

La handbal, lui Nicolae Luca, soțul fostei mari internaționale, Steluța Luca, nu i-a mai fost prelungit contractul, semn că urmează să fie schimbat.

Gabriela Szabo, directorul general al CSM București, a făcut mai multe oferte. Bogdan Voina, fosta extremă a Stelei, bătuse chiar palma pentru preluarea postului, dar în cele din urmă, nu se știe din ce motive, înțelegerea a picat.

Acum, favorit la preluarea funcției este Vlad Enăchescu, directorul general al Telekom Sport. Enăchescu, se pare, a fost la primele runde de discuții, și a pus la punct primele detalii.

Pentru că nu este familiarizat cu lumea handbalului, Vlad Enăchescu va avea un colaborator care a lucrat mulți ani în handbal.

Finul lui Cristian Gațu, colaborator pentru Enăchescu

Este vorba de Marius Iliuță, fost antrenor federal în Federația Română de Handbal pe vremea lui Cristian Gațu. Iliuță este, de altfel, finul fostului președinte al FRH.

Același Marius Iliuță a fost șef de campanie pentru alegerile FRH al Narcisei Lecușanu, care a pierdut disputa la un singur vot cu Alexandru Dedu. El cunoaște foarte bine regulamentele FRH.

Vlad Enăchescu, suporter înfocat CSM

Vlad Enăchescu e un suporter frecvent al echipei feminine de handbal, jurnalistul fiind văzut mereu alături de familie, în tribună, la meciurile lui Neagu și compania. Enăchescu venea îmbrăcat în tricoul cu numărul 4, cel pe care l-a purtat în trecut starul Isabelle Gullden.

Vlad Enăchescu nu a putut fi contactat pentru a discuta despre vehiculata sa trecere la CSM București.

Citește și:

CSM București: schimbări politice la club! Conducerea vrea să „decapiteze” cele mai importante secții, inclusiv handbalul!A fost un fotbalist muncitor, iar acasă un familist convins. După 12 ani de căsnicie, Cristi Chivu surprinde pe toată lumea: „Tot...„
Libertatea
Comentarii (9)
Lucian Preda  •  21 Iunie 2019, 16:24

Și cum o alta somitate ne tot "omoară" cu tot ceea ce scrie despre handbal, Ursescu pe numele său, oare de ce ne mai miram? Pentru cine nu știe, asta o contesta și pe Anja Andersen, pe vremea când aceasta antrena Oltchimul! Altfel decât "marele" *** Tadici, fireste!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Lucian Preda  •  21 Iunie 2019, 16:19

Ce caută băiețașul asta la handbal, la o echipă cu pretențiile CSM? Copil al comunismului, la propriu și la figurat, vezi Voicu Enăchescu și corul tinerilor "comuniști", mare șef pe la "capitaliștii" de la Telekom, chiar nu se poate fara el, nici macar acum, in anul de grație 2019? Brucan le dăduse 20 de ani, dar iată că au trecut... 30, și, vorba lui Tudor Gheorghe, DEGEABA!

ceaiuri  •  13 Iunie 2019, 22:33

citesti si ...nu pricepi nimic...ce sa caute omul pe acest post numai daca are pe cineva in"spate"luca era slabut...dar steluta putea sa faca minuni

Vezi toate comentariile (9 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:30 Fotbal, Liga 2
UTA Arad - Turris Turnu Măgurele
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Cupa României
Poli Iași - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Bournemouth - Tottenham
Eurosport
20:30 Fotbal, La Liga
Mallorca - Levante
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
SPAL - Udinese
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
20:30 Fotbal, La Liga
Eibar - Leganes
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Aston Villa - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Verona - Inter
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Sevilla
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1