SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

EXCLUSIV Vlad Enăchescu, șef pe handbal la CSM București? Directorul de la Telekom ar gestiona un buget GIGANTIC

Vlad Enăchescu, îmbrăcat în tricoul CSM București, alături de selecționerul Franței, Olivier Krumbholz, la un meci al campioanei României, la București +2   FOTO
Vlad Enăchescu, îmbrăcat în tricoul CSM București, alături de selecționerul Franței, Olivier Krumbholz, la un meci al campioanei României, la București

Articol de - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 15:32

Vlad Enăchescu, 43 de ani, directorul general al postului TV Telekom Sport, este ofertat de clubul CSM București pentru a se ocupa de cea mai importantă secție, cea de handbal, care a avut 6 milioane de euro buget (feminin+masculin) sezonul trecut!

CSM București, club al Primăriei Capitalei, caută înlocuitori pentru managerii celor mai importante secții: handbal, volei și rugby.

Enăchescu în locul soțului Steluței Luca

La handbal, lui Nicolae Luca, soțul fostei mari internaționale, Steluța Luca, nu i-a mai fost prelungit contractul, semn că urmează să fie schimbat.

Gabriela Szabo, directorul general al CSM București, a făcut mai multe oferte. Bogdan Voina, fosta extremă a Stelei, bătuse chiar palma pentru preluarea postului, dar în cele din urmă, nu se știe din ce motive, înțelegerea a picat.

Acum, favorit la preluarea funcției este Vlad Enăchescu, directorul general al Telekom Sport. Enăchescu, se pare, a fost la primele runde de discuții, și a pus la punct primele detalii.

Pentru că nu este familiarizat cu lumea handbalului, Vlad Enăchescu va avea un colaborator care a lucrat mulți ani în handbal.

Finul lui Cristian Gațu, colaborator pentru Enăchescu

Este vorba de Marius Iliuță, fost antrenor federal în Federația Română de Handbal pe vremea lui Cristian Gațu. Iliuță este, de altfel, finul fostului președinte al FRH.

Același Marius Iliuță a fost șef de campanie pentru alegerile FRH al Narcisei Lecușanu, care a pierdut disputa la un singur vot cu Alexandru Dedu. El cunoaște foarte bine regulamentele FRH.

Vlad Enăchescu, suporter înfocat CSM

Vlad Enăchescu e un suporter frecvent al echipei feminine de handbal, jurnalistul fiind văzut mereu alături de familie, în tribună, la meciurile lui Neagu și compania. Enăchescu venea îmbrăcat în tricoul cu numărul 4, cel pe care l-a purtat în trecut starul Isabelle Gullden.

Vlad Enăchescu nu a putut fi contactat pentru a discuta despre vehiculata sa trecere la CSM București.

Citește și:

CSM București: schimbări politice la club! Conducerea vrea să „decapiteze” cele mai importante secții, inclusiv handbalul!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
908431252639885
Lucian Preda  •  21 Iunie 2019, 16:24

Și cum o alta somitate ne tot "omoară" cu tot ceea ce scrie despre handbal, Ursescu pe numele său, oare de ce ne mai miram? Pentru cine nu știe, asta o contesta și pe Anja Andersen, pe vremea când aceasta antrena Oltchimul! Altfel decât "marele" *** Tadici, fireste!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

908431252639885
Lucian Preda  •  21 Iunie 2019, 16:19

Ce caută băiețașul asta la handbal, la o echipă cu pretențiile CSM? Copil al comunismului, la propriu și la figurat, vezi Voicu Enăchescu și corul tinerilor "comuniști", mare șef pe la "capitaliștii" de la Telekom, chiar nu se poate fara el, nici macar acum, in anul de grație 2019? Brucan le dăduse 20 de ani, dar iată că au trecut... 30, și, vorba lui Tudor Gheorghe, DEGEABA!

ceaiuri
ceaiuri  •  13 Iunie 2019, 22:33

citesti si ...nu pricepi nimic...ce sa caute omul pe acest post numai daca are pe cineva in"spate"luca era slabut...dar steluta putea sa faca minuni

Vezi toate comentariile (9)
Comentează