HANDBAL  ·  CSM BUCUREȘTI

EXCLUSIV Vlad Enăchescu, șef pe handbal la CSM București? Directorul de la Telekom ar gestiona un buget GIGANTIC

Vlad Enăchescu, îmbrăcat în tricoul CSM București, alături de selecționerul Franței, Olivier Krumbholz, la un meci al campioanei României, la București +3 FOTO
Vlad Enăchescu, îmbrăcat în tricoul CSM București, alături de selecționerul Franței, Olivier Krumbholz, la un meci al campioanei României, la București

Articol de — Miercuri, 12 Iunie

Vlad Enăchescu, 43 de ani, directorul general al postului TV Telekom Sport, este ofertat de clubul CSM București pentru a se ocupa de cea mai importantă secție, cea de handbal, care a avut 6 milioane de euro buget (feminin+masculin) sezonul trecut!

CSM București, club al Primăriei Capitalei, caută înlocuitori pentru managerii celor mai importante secții: handbal, volei și rugby.

Enăchescu în locul soțului Steluței Luca

La handbal, lui Nicolae Luca, soțul fostei mari internaționale, Steluța Luca, nu i-a mai fost prelungit contractul, semn că urmează să fie schimbat.

Gabriela Szabo, directorul general al CSM București, a făcut mai multe oferte. Bogdan Voina, fosta extremă a Stelei, bătuse chiar palma pentru preluarea postului, dar în cele din urmă, nu se știe din ce motive, înțelegerea a picat.

Acum, favorit la preluarea funcției este Vlad Enăchescu, directorul general al Telekom Sport. Enăchescu, se pare, a fost la primele runde de discuții, și a pus la punct primele detalii.

Pentru că nu este familiarizat cu lumea handbalului, Vlad Enăchescu va avea un colaborator care a lucrat mulți ani în handbal.

Finul lui Cristian Gațu, colaborator pentru Enăchescu

Este vorba de Marius Iliuță, fost antrenor federal în Federația Română de Handbal pe vremea lui Cristian Gațu. Iliuță este, de altfel, finul fostului președinte al FRH.

Același Marius Iliuță a fost șef de campanie pentru alegerile FRH al Narcisei Lecușanu, care a pierdut disputa la un singur vot cu Alexandru Dedu. El cunoaște foarte bine regulamentele FRH.

Vlad Enăchescu, suporter înfocat CSM

Vlad Enăchescu e un suporter frecvent al echipei feminine de handbal, jurnalistul fiind văzut mereu alături de familie, în tribună, la meciurile lui Neagu și compania. Enăchescu venea îmbrăcat în tricoul cu numărul 4, cel pe care l-a purtat în trecut starul Isabelle Gullden.

Vlad Enăchescu nu a putut fi contactat pentru a discuta despre vehiculata sa trecere la CSM București.

Citește și:

CSM București: schimbări politice la club! Conducerea vrea să „decapiteze” cele mai importante secții, inclusiv handbalul!

Comentarii (7)

ceaiuri  •  13 Iunie 2019, 22:33

citesti si ...nu pricepi nimic...ce sa caute omul pe acest post numai daca are pe cineva in"spate"luca era slabut...dar steluta putea sa faca minuni

fibra  •  12 Iunie 2019, 19:02

Interesant de unde ați scos enormitatea cu 6 milioane buget.

farauminsport  •  12 Iunie 2019, 16:16

Romanica la periferia dezvoltarii si civilizatiei si din cauza mentinerii de institutii si mentalitati ancorate inca in trecutul sovietic. Bucurestiul, unul dintre cele mai poluate, murdare si imposibile orase europene, isi permite sa finanteze, in batjocura locuitorilor sai platitori de taxe, un club sportiv profesionist, adica exact ca in tarile cu regimuri autoritare. Nu mai exista alta capitala in UE care sa imprastie cu nesimtire banul public pentru sportul profesionist!!! La fel cum nu mai este nicio alta tara UE in care sa mai existe inca relicve staliniste precum CSA-Cazarma Ghencea, care inghite peste 20 milioane euro pe an, pentru a fi adapost de ofiterasi lenesi si smenari care capuseaza sportul romanesc. Ca la noi la nimeni!!!

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
00:30 Fotbal, Copa America

Bolivia - Peru

Eurosport
06:30 Fotbal, Copa America

Brazilia - Venezuela

Eurosport
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Mallorca

Digi 3
13:00 Tenis, ATP

Gerry Weber Open

Digi 4
13:30 Tenis, WTA

Turneul din Birmingham

Digi 2
18:50 Scrimă

CE: Dusseldorf

Eurosport
19:30 Fotbal, EURO 2019

Spania - Belgia

TVR 2
22:00 Fotbal, EURO 2019

Italia - Polonia

TVR 1
Program TV complet

U21

Acum, în direct din redacție

Urmărește aici

acum!
×