SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA CUPELOR

Wisla Plock, adversara formaţiei UCM Reşiţa în turul trei al Cupei Cupelor

UCM Resita
UCM Resita

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iulie 2010 00:00

Vicecampioana României la handbal masculin, UCM Reşiţa, va întîlni formaţia poloneză Wisla Plock, în turul trei al Cupei Cupelor, conform tragerii la sorţi de marţi, de la Viena.

 

Confruntarea va avea loc în dublă manşă eliminatorie, meciul tur fiind programat în 20-21 noiembrie, la Reşiţa, iar cel retur o săptămînă mai târziu, în Polonia.

"Handbalul polonez a evoluat mult în ultimii ani, după cum se ştie au fost şi vicecampioni europeni. Orice echipă îşi doreşte o adversară cât mai slab cotată la începutul cupelor europene, asta a fost să fie pentru noi, să jucăm cu o echipă din Polonia. În mod sigur vor fi două meciuri echilibrate, dar eu sper ca pînă atunci să fim în formă cît mai bună şi să avem şansa de partea noastră", a declarat antrenorul UCM Reşiţa, Gligore Czari, potrivit mediafax.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
handbalvolei
handbalvolei  •  28 Iulie 2010, 09:51

handbalvolei.ro cel mai tare site

Vezi toate comentariile (1)
Comentează