SPORTURI  »  HANDBAL  »  REACȚIE

Pus pe glume după ce a văzut-o pe Cristina Neagu la meciul lui Dinamo: „Poate juca împotriva noastră, dacă nu o poate face împotriva Rapidului”

Cristina Neagu a fost prezentă la meciul lui Dinamo / foto: Cristi Preda +14   FOTO
Cristina Neagu a fost prezentă la meciul lui Dinamo / foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2023 08:29 / Actualizat vineri, 24 februarie 2023 08:43

Xavier Pascual, antrenorul celor de la Dinamo, s-a bucurat că fanii dinamoviști au aplaudat-o pe Cristina Neagu în timpul partidei cu GOG din Ligă, el glumind apoi și spunând că ar putea să evolueze contra echipei din Ștefan cel Mare. 

Spaniolul a fost mulțumit la finalul partidei din etapa a 12-a cu danezii de la GOG pe care echipa sa a câștigat-o, joi, cu 30-27

„Sunt mulțumit, am adunat treisprezece puncte și avem un sezon fantastic. Poate nu a fost cel mai bun meci din acest parcurs pentru că jucătorii care au evoluat la CM sunt obosiți sau accidentați și avem nevoie de timp să-i recuperăm. 

Echipa a fost inteligentă, a alergat când a fost necesar și a crescut ritmul când era nevoie, dar cel mai important e că am luat cele două puncte", a spus Pascual în limba română. 

Scandări rasiste la Dinamo - GOG » Galeria „câinilor”, conflict de la distanță pentru Cristina Neagu
DINAMO - GOG
Scandări rasiste la Dinamo - GOG » Galeria „câinilor”, conflict de la distanță pentru Cristina Neagu

Xavi Pascual: „Cristina Neagu e apreciată de toată lumea”

El a observat și importanța faptului că Sala Polivalentă s-a umplut, iar suporterii și-au încurajat echipa din primul până în ultimul minut. În plus catalanul a observat și cum s-a bucurat Cristina Neagu, prezentă la meci, când a fost aplaudată de cei din galeria dinamovistă. 

+10 FOTO

„Eu sunt fericit că fanii au avut momentul acela în care au aplaudat-o pe Cristina, cred că a fost un detaliu important. Ea e apreciată de toată lumea. Dacă nu poate juca împotriva Rapidului o poate face contra noastră. Ahh, nu, că nu avem echipă de fete”, a spus glumind Xavi Pascual. 

El a subliniat și importanța spectatorilor la astfel de partide. „Fanii au ajutat echipa în momentele grele. E bine când sala se umple pentru handbal, așa cum a fost la Cupa României la feminin. 

Nu e doar pentru un meci și pentru o echipă. Iubim handbalul! Pentru o persoană ca mine e plăcut să vezi o sală plină și toată lumea fericită să vină la sală", a subliniat tehnicianul în vârstă de 54 de ani.

VIDEO Xavi Pascual, declarații după victoria lui Dinamo împotriva lui GOG: „Avem nevoie să ne recuperăm jucătorii accidentați”

VIDEO + FOTO Dinamo o învinge pe GOG, într-o atmosferă senzațională în Sala Polivalentă » Cum arată lupta pentru locul 4 în grupa A

Scandări rasiste la Dinamo - GOG » Galeria „câinilor”, conflict de la distanță pentru Cristina Neagu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
mariusfzr
mariusfzr  •  25 Februarie 2023, 18:24

se transfera Neagu la Dinamo ca Xavier Pascual a declarat ca Neagu poate sa joace impotriva echipei de baieti , stie el ceva.

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  24 Februarie 2023, 22:40
Postat de flob pe 24 Februarie 2023, 08:48

Noi îi așteptăm pe Geambașu și Striblea cu articole din alea încinse despre evenimentele de aseara când dinamoviștii au avut scandări rasiste. Da, acolo a lovit și în femei și în copii...că tot vorbea Neagu de femei și copii. Mai mult ca sigur in sala erau și reprezentanți ai etniei.

Pacat ca nu am auzit nimic...

bufnila
bufnila  •  24 Februarie 2023, 14:17

Trebuia oprit meciul si acordat 3 puncte celor de la Sepsi si 3 ingierilor de la Mercedesa ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close