SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

FOTO Xavier Pascual, prezentat oficial de Dinamo: „E o șansă să-mi schimb viața”

Xavier Pascual (53 de ani), antrenorul care duminică, la Koln, a câștigat pentru a treia oară Liga Campionilor cu Barcelona, a fost prezentat în această seară la Dinamo! +10   FOTO
Xavier Pascual (53 de ani), antrenorul care duminică, la Koln, a câștigat pentru a treia oară Liga Campionilor cu Barcelona, a fost prezentat în această seară la Dinamo!

Articol de , - Publicat miercuri, 16 iunie 2021 20:23 / Actualizat miercuri, 16 iunie 2021 20:35

Xavier Pascual (53 de ani), antrenorul care duminică, la Koln, a câștigat pentru a treia oară Liga Campionilor cu Barcelona, a fost prezentat în această seară la Dinamo!

Catalanul a semnat un contract pe trei ani cu campioana României și a făcut primele declarații. La prezentarea lui Xavi Pascual a fost prezent și fostul mare portar al lui Dinamo, Cornel Penu, care chiar ieri a împlinit 75 de ani, dar și Lucian Bode, ministrul de Interne.

FOTO. Xavier Pascual, prezentat la Dinamo: „Vom munci din greu”

+6 FOTO

„Îmi cer scuze că nu pot face declarații în limba română, dar cred că în doi-trei ani, nu, mă scuzați, în cinci luni, o să reușesc și acest lucru”, a glumit Xavier Pascual. 

El le-a mulțumit lui Marius Pintea, prietenul său, dar și președintelui CS Dinamo, Ionuț Popa, pentru propunerea făcută de a prelua echipa de handbal din Ștefan cel Mare. 

„Propunerea de a veni în România am văzut-o ca pe o provocare, ca pe o șansă de a-mi schimba complet viața. Așa că am vorbit cu soția mea și am hotărât împreună să facem acest pas. Este foarte important pentru mine, deoarece am văzut că aici oamenii își doresc lucruri esențiale. 

Nu vă pot promite că vom câștiga Liga Campionilor, dar vă pot promite că vom munci, vom munci din greu. Că voi petrece multe ore alături de echipă împreună cu stafful meu pentru a ne atinge obiectivele", a declarat Xavier Pascual. 

Tehnicianul de 53 de ani, care a stat 12 ani pe banca Barcelonei și a câștigat alături clubul catalan nu mai puțin de 61 de trofee, i-a oferit la final un cadou președintelui de la Dinamo, o pereche de pantofi sport în culorile clubului, alb-roșii. 

„Este o zi specială pentru mine și aș vrea să-i ofer acest cadou micuț”, a spus Pascual, la prezentarea sa la Dinamo. La rândul său a primit din partea șefului secției de handbal de la Dinamo, Ovidiu Semen, un tricou de joc al noii sale echipe.

Citește mai multe știri despre handbal:

Scandal sexual în handbalul românesc » Patronul echipei și jucătoarea de lot național se acuză reciproc: „Să-mi dea banii!” / „M-a hărțuit!”

Surpriză colosală în semifinala Ligii Campionilor la handbal masculin » Cine i-a eliminat pe milionarii de la PSG

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
paul_timisoara_10
paul_timisoara_10  •  17 Iunie 2021, 10:53

Mai bine o sala echipei de Handbal decat un stadion celei de fotbal. Oricum la stadion vor navali vulturii Badea & comp.

tara.lui.gigi.si.pacionel
tara.lui.gigi.si.pacionel  •  16 Iunie 2021, 23:05

Este lovitura anului in sportul romanesc! E ceva incredibil! Poate vedem pe Dinamo in Ch.League!! Nu le va fi usor adversarilor in sala Dinamo! Vor intalni o atmosfera pe care nu o au nicaieri in Europa! C,mon Super Reds!

bodystyle74
bodystyle74  •  16 Iunie 2021, 23:01

Are ministerul bani

Vezi toate comentariile (5)
Comentează