SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAŢIONALĂ

Zalăul doar egal la Cluj! Tadici a sărit la arbitri după ce echipa sa nu a mai marcat în ultimele 8 minute și a luat 4 goluri consecutiv!

Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2017 22:16

La 21-17, Zalăul a ratat și o aruncare de la 7 metri! A fost apoi egalată, cu 2 secunde înainte de final.

Meci incredibil în Liga Națională, la Cluj Napoca. Derby-ul ardelean dintre U Cluj Napoca și HC Zalău s-a încheiat la egalitate, 21-21.

Finalul a fost însă extrem de tensionat, cei doi arbitri Robert Harabagiu și Sorin Stănescu având nevoie de protecția stewarzilor pentru a-i proteja de furia antrenorului Zalăului, Gheorghe Tadici!

HC Zalău a condus cu 21-17 și a beneficiat la acest scor de o aruncare de la 7 metri! Ana Ciolan a ratat însă. Era minutul 53! De altfel, în ultimele 8 minute, oaspetele nu au mai reușit să înscrie nici un gol! Ana Berbece, o dată și Mihaela Ani Senocico, de 3 ori, pentru Cluj, au adus un egal nesperat pentru gazde.

Ultima reușită a venit când mai erau două secunde de joc! După ce, în etapa trecută, Clujul pierduse victoria la Slatina, fiind egalată tot când mai erau două secunde de joc!

Din minutul 57.23 până în 59.23, Zalăul a jucat cu două handbaliste mai puțin pe teren, Roxana Rob și Larisa Tămaș fiind eliminate! Sălăjencele s-au apărat senzațional și nu au primit gol. Au încasat însă ultimul când rămăseseră doar cu o jucătoare mai puțin!

Fiecare echipă a ratat câte 3 aruncări de la 7 metri, iar rapotul eliminărilor de 2 minute a fost de 7-5 pentru Zalău!

HC Zalău va juca vineri, de la ora 19:00, la Viena, în prima manșă din turul 3 al Cupei EHF, contra faimoasei formații austriece Hypo Viena, de 8 ori câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni. 

CSM a jucat foarte slab la Slatina

Într-un alt meci al etapei a 9-a a Ligii Naționale, campioana CSM București a jucat la Slatina, cu nou-promovata CSM, ultima clasată. Cu o evoluție dezamăgitoare, fără ambiție și fără nerv, CSM București s-a impus doar cu 26-20! A fost un meci jucat de parcă bucureștencele erau obligate să-l dispute.

Antrenoarea Helle Thomsen a rulat întreg lotul de jucătoare, păstrând-o pe banca de rezerve doar pe Cristina Neagu. Tânără Bianca Marin a marcat, la 17 ani, primul său gol în Liga Națională, fiind felicitată pentru reușită de toate coechipierele.

CSM București va juca sâmbătă, de la ora 16:00, la Ljubljana, în etapa a 5-a a Ligii Campionilor. Campioana României are neapărat nevoie de victorie pentru a pleca în grupa principală cu 6 puncte. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
10153484241459690
Horea Moldovan  •  08 Noiembrie 2017, 12:50

Etapa trecuta U a jucat la Braila, la Slatina a facut-o acum 2 etape.

maryan72
maryan72  •  08 Noiembrie 2017, 11:17
Postat de haideusicfr pe 08 Noiembrie 2017, 07:21

Vezi si cazul antrenorului de la fotbal Iasi.

nu numai ala si petrescu e la fel.

haideusicfr
haideusicfr  •  08 Noiembrie 2017, 07:21
Postat de maryan72 pe 07 Noiembrie 2017, 22:46

ce oare -i opreste pe arbitrii romani sa -l elimine pe acest b@d @ran din teren nu pot sa inteleg niciodata.hai protestezi o data de doua ori bai dar sa faci pe ne.. bunul tot meciul si tu ca arbitru sa stai sa te faca albie de porci tot meciul nu stiu e ceva ciudat rau .vedem si noi meciuri din europa bai nene dar asa ceva e de socola nu de dat la televizor.

Vezi si cazul antrenorului de la fotbal Iasi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close