HOCHEI  ·  COVID-19

COVID-19. Președintele Belarusului continuă să ignore pandemia: „Aici nu e niciun virus. Avem cel mai bun medicament”

Alexander Lukașenko (65 de ani), președintele Belarusului, a participat sâmbătă la un meci de hochei pe gheață la Minsk, în fața unei audiențe numeroase. +32 FOTO
Alexander Lukașenko (65 de ani), președintele Belarusului, a participat sâmbătă la un meci de hochei pe gheață la Minsk, în fața unei audiențe numeroase.

Articol de - Publicat duminica, 29 martie 2020 16:14

Alexander Lukașenko (65 de ani), președintele Belarusului, a participat sâmbătă la un meci de hochei pe gheață la Minsk, în fața unei audiențe numeroase.

Belarusul este una dintre țările europene care nu a impus măsuri de carantină și în care sportul se desfășoară fără nicio îngrădire. 

COVID-19. Alexander Lukașenko ignoră pandemia mondială

Președintele statului, Alexander Lukașenko, a participat la un meci de hochei pe gheață al echipei sale de amatori. „Nu e niciun virus aici, suntem într-un frigider. Sporturile pe gheață sunt cel mai bun medicament împotriva virusurilor", a spus el la televiziunea publică.

Considerat „ultimul dictator al Europei", Lukașenko a spus săptămânile trecute că această pandemie este o psihoză. „Am blocat economia în toată lumea, unii se vor îmbogăți, iar alții vor avea mult de suferit. Lumea civilizată a înnebunit. E absolut stupid să închizi granițele. Panica ne poate face mai mult rău decât virusul în sine", a spus Lukașenko. Politicianul în vârstă de 65 de ani conduce Belarusul din 1994.

În țara pe care o conduce sunt 94 de cazuri confirmate și niciun deces, cu 32 de persoane deja vindecate.

GALERIE FOTO Coronavirus în întreaga lume

+33 FOTO

VIDEO 308 noi cazuri de îmbolnăvire în România. Bilanțul total a ajuns la 1.760

Citește și alte știri despre coronavirus:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (1)
almaviva  •  30 Martie 2020, 05:16

La ce te poti astepta de la CAP-istul asta cu alura de dictator de republica bananiera? Este de-a dreptul criminal cum isi expune populatia la riscuri enorme. Deja au sute, chiar mii de cazuri neraportate oficial.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1