SPORTURI  »  HOCHEI  »  HOCHEI

Eduard Novak, arătat cu degetul de FR Hochei: „Nu avem patinoare în toată țara pentru că el le construiește doar în Ținutul Secuiesc”

Eduard Novak
Eduard Novak

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2022 20:55 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2022 21:25

Alexandru Nistor, secretarul general al Federației Române de Hochei pe Gheață, a vorbit despre lipsa patinoarelor din România și îl acuză Eduard Novak, ministrul Sportului.

Nistor este deranjat de faptul că CNI a aprobat construirea a patru patinoare în județele Harghita și Covasna, nu și în restul țării.

Rădoi, interviu incendiar! A luat la rând cei 4 jucători scoși din lot: „I-am zis să nu mai simuleze” + „Nu pot să-i cântăresc zilnic”
RAPID - CSU CRAIOVA 2-2
Rădoi, interviu incendiar! A luat la rând cei 4 jucători scoși din lot: „I-am zis să nu mai simuleze” + „Nu pot să-i cântăresc zilnic”

Alexandru Nistor acuză Ministerul Sportului

„Din păcate vreau să subliniez ceva. Ni se spune tot timpul din partea acestui domn ministru (n.r. - Eduard Novak), pe care nici nu știu cum să-l numesc, că centrul hocheistic este acolo, în Ținutul Secuiesc. Greșit, acolo sunt patinoare, dar haideți să ne uităm în istoria hocheiului românesc.

Să vă spun o mare durere? Anul acesta, de către Guvernul României, CNI-ul a aprobat încă 4 patinoare în zona Ținutului Secuiesc. Știți ce le-am spus colegilor și prietenilor din zonă? Le-am spus să dezvoltăm hocheiul românesc: «Dacă voi ați obținut prin UDMR aceste 4 patinoare și dacă erați dornici de a ridica hocheiul românesc, păi, haideți să le repartizăm în toată țara». 

Dacă nu știați, zona Moldovei și a Bucovinei a fost o zonă de mare producătoare de hocheiști mari și adevărați. Oamenii nu proveneau din zona Ținutului Secuiesc”, a declarat Alexandru Nistor, potrivit Sport Total FM.

Nistor: „O bună repartizare pe tot teritoriul țării de patinoare va crește sigur nivelul hocheiului românesc”

„Nu trebuie să ne concentrăm pe o zonă, este adevărat că ei spun că acolo e frig. Au încercat cu sporturile bob și sanie, au încercat cu schiul, acum sunt la noi, au încercat să acapareze aceste federații, cu durere vă spun. O bună repartizare pe tot teritoriul țării de patinoare va crește sigur nivelul hocheiului românesc.

E bine să dai patinoare copiilor să practice acest sport, dar tu dai 10 patinoare în această zonă. Bravo lor, dar haideți să-i ajutăm și pe frații noștri din zona de câmpie și din Moldova

Un copil până în 18 ani se poate transfera în străinătate, dar din păcate se transferă toți în Ungaria fără să fie solicitat acordul federației. Deci copiii aceștia merg la școală, sunt crescuți de statul român, le-a făcut Budapesta 5 patinoare și pleacă să joace apoi în Ungaria”, a mai spus Alexandru Nistor.

Citește și:

Dan Petrescu, lăsat perplex de propriul jucător: „Ceva nu e în regulă! E a 10-a sau a 11-a oară”

Alibec, accidentat din cauza VAR-ului? „Bătaie de joc. După 10 minute de pauză am făcut un sprint și am simțit ceva la coapsă”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
bozo76
bozo76  •  16 Noiembrie 2022, 06:19

Propun desfiintarea FRHG. Si demiterea lui Novak (stie el de ce). E inadmisibil atata scandal si atata galagie. Scuzati-ma. Imi place hocheiul dar si performanta. Ei se joaca cu batzul pe gheatza. Au fost prea mari scandalurile repetate de la nationala si din campionat. Si Novak nu uita nimeni de tine. Ia-ti bicicleta in spinare si fa turu tinutului tau secuiesc cat vrei tu. Ia mai duceti-va msi cu totii la iarba verde. Si liniste...

ricco
ricco  •  13 Noiembrie 2022, 06:47

Care este motivul pt. care *** de la CNI aproba construirea a 4 /Patru patinoare in tinutul secuiesc, in timp ce in Bucuresti si in restul Romaniei NU se construieste NICIUNUL ???... Cine din Conducerea si Guvernul Romaniei, vrea ca aceasta Tzara sa fie UMILITA cu ocazia fiecarui meci international ???... NU mai e o noutate ca toti ministrii udemere sunt o Adunatura de Criminali Tradatori... NU stiam insa ca TOT GUVERNUL Romaniei e in aceeasi "caruta" cu Tradatorii unguri... RUSINE, Guvernului Roman !!!... VA BATETI JOC DE ACEASTA TARA SI DE ACEST POPOR.... *** !!!...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hristo33
hristo33  •  13 Noiembrie 2022, 06:03
Postat de Maradonatu pe 12 Noiembrie 2022, 22:12

Haideți să ne unim și să-l înlăturăm de la conducere pe acest nepatriot! Vrem români în posturi cheie! România, țara românilor!

nu-l vrei si pe condamnatul dragnea ca e roman, dar pe nastase? pe sosoaca n-o vrei? auritule.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează