FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - CFR CLUJ

Dan Petrescu, lăsat perplex de propriul jucător: „Ceva nu e în regulă! E a 10-a sau a 11-a oară”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // sursă foto: captură YouTube
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // sursă foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2022 19:02 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2022 19:24

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a întocmit lista indisponibililor pentru meciul de duminică cu CS Mioveni. Situația lui Sergiu Buș îl uimește: „Ceva nu e în regulă”.

Duminică, de la ora 18:00, CFR Cluj va juca la Mioveni cu ultima clasată, iar o victorie i-ar confirma locul pe podium la întreruperea sezonului.

Dan Petrescu nu va avea la dispoziție mai mulți jucători pentru duelul contra argeșenilor, printre care veteranii Ciprian Deac și Mario Camora. Primul este suspendat, al doilea indisponibil, operat de curând de apendicită.

Pe lângă aceștia, CFR va trebui să se descurce și fără „închizătorul” Karlo Muhar, care se confruntă cu o accidentare de ultimă oră, și Sergiu Buș, care a acuzat dureri după meciul de Cupă cu Dumbrăvița.

Valeriu Iftime l-a ofertat pe „Nagelsmann de România”: „Da, confirm”
FC BOTOȘANI
Valeriu Iftime l-a ofertat pe „Nagelsmann de România”: „Da, confirm”

Dan Petrescu, fără mai mulți jucători la CS Mioveni - CFR Cluj

„Primii doi căpitani sunt absenți, unul e suspendat (n.r. - Deac), unul e accidentat (n.r. - Camora), iar cel mai în formă jucător, Muhar, e și el accidentat. Nu știu cât de grav e, dar sigur nu va fi la meciul ăsta.

Sper să reușim să facem un meci bun și fără ei. Am mai demonstrat-o, putem evolua fără orice jucător, sper să facem asta și duminică.

Sergiu Buș s-a reaccidentat, cred că e a 10-a sau a 11-a ruptură în acest sezon, ceva nu e în regulă”, a afirmat „Bursucul” la conferința de presă.

„Mioveniul a tot pierdut greu, la un gol diferență, și la noi acasă au jucat bine, în Cupă au câștigat, mă aștept la un meci foarte, foarte greu. Numai victoria ne-ar liniști. Le voi da liber jucătorilor în funcție de rezultat și de atitudine”, a mai declarat Petrescu.

Buș este o enigmă și pentru noi. E clar că e un studiu care ar trebui făcut. Este posibil să fie şi o problemă de alimentaţie, nu ştiu, există tot felul de suspiciuni. Discutând cu oameni care sunt mai în domeniu, mă refer la medicină, există şi anumite virusuri care pot să se declanşeze la un moment dat. Asta nu înseamnă că eşti bolnav, dar să-ţi slăbească o anumită parte a organismului. 

Rupturile n-au fost în aceeaşi zonă. E păcat, pentru că după perioada grea pe care a avut-o, era chiar o soluţie. Aţi văzut, şi la Praga a intrat foarte bine în joc. Şi au mai fost jocuri în care a intrat foarte bine. Am sperat să fie o soluţie, vin foarte multe meciuri, din păcate el s-a re-re-accidentat

Marius Bilaşco, oficial CFR, pentru Orange Sport

CS Mioveni nu a câștigat niciun meci pe teren propriu în acest sezon. Argeșenii au 4 egaluri și 4 înfrângeri, golaveraj 4:10.

Mai multe știri din Liga 1: 

Ce a observat polonezul din Superliga la români: „Nu pot trece cu vederea acest detaliu”

Te cerți cu Gigi, MM se dezice de tine! 3 cazuri în care managerul FCSB și-a atacat favoriții, după ce aceștia s-au răfuit cu Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează