FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Valeriu Iftime l-a ofertat pe „Nagelsmann de România”: „Da, confirm”

Dragoș Militaru, antrenorul de la FC Botoșani // foto: Imago Images
Dragoș Militaru, antrenorul de la FC Botoșani // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2022 17:58 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2022 18:53

Dan Roman (36 de ani), antrenor la CS Ocna Mureș, în Liga 3, a afirmat că FC Botoșani l-a ofertat pe Dragoș Militaru, tehnicianul în vârstă de 32 de ani de la Unirea Dej, echipa de pe locul 6 din Liga 2.

Zilele trecute, FC Botoșani a rămas fără antrenor principal, după ce conducerea clubului și Mihai Teja au ajuns la un acord privind rezilierea contractului.

Până la numirea unui nou „principal”, de echipă se va ocupa antrenorul secund Alin Bejan, dar conducerea clubului a pornit deja căutările pentru un înlocuitor full-time al lui Teja.

Patronul Valeriu Iftime s-a orientat către Dragoș Militaru, antrenorul în vârstă de numai 32 de ani de la Unirea Dej, revelația sezonului din Liga 2.

Ce nu s-a văzut la TV în meciul România - Spania de la Campionatul European de handbal » „Vulcanul” Pera, refuzul lui Neagu + Ce melodie ne-au atribuit organizatorii
România - Spania 28-27
Ce nu s-a văzut la TV în meciul România - Spania de la Campionatul European de handbal » „Vulcanul” Pera, refuzul lui Neagu + Ce melodie ne-au atribuit organizatorii

Valeriu Iftime l-a ofertat pe Dragoș Militaru, „Nagelsmann de România”

Informația a fost prezentată în studioul PrimaSport și confirmată de Dan Roman, alt antrenor tânăr, apropiat de Militaru.

„Confirm că a fost dorit mult de Botoșani. Recent, da. A refuzat, vrea să continue treaba la Dej, unde a creat un grup senzațional. I-a luat de tineri, acum 3 ani, și a reușit să ajungă departe.

Eu cred că în «nebunia» lui, la modul pozitiv, speră la promovarea în Liga 1. Ar fi ceva senzațional pentru o echipă cu buget așa mic precum Unirea Dej”, a precizat Roman la PrimaSport.

Dragoș Militaru o pregătește pe Unirea Dej din ianuarie 2020. Sub comanda lui, echipa a urcat în Liga 2 la capătul sezonului 2020/2021, iar acum luptă cu șanse reale la un loc de play-off în eșalonul secund.

Prin vârsta neobișnuită la care conduce echipa, Militaru amintește de Julian Nagelsmann, antrenorul lui Bayern Munchen, care în februarie 2016, la numai 28 de ani, devenea „principal” la Hoffenheim, în Bundesliga.

Mai multe știri din Liga 1: 

Transfer spectaculos în Superliga! FC Botoșani aduce un jucător cu prezențe în Liga Campionilor și cu 27 de selecții în naționala țării sale

Mihai Pintilii a comentat situația lui Florinel Coman, care ar fi cerut să plece de la FCSB: „Mi se pare un pas înapoi”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
fibra
fibra  •  13 Noiembrie 2022, 08:24

Daca nu dati cu bata in balta nu puteti respira.Comparati antrenori si njucatori cu consacrati fara acoperire.Acest antrenor poate va fi bun,dar sa-l compari cu varsta lui Nagelsmann e mai mult decat un infantilism.

ortega
ortega  •  12 Noiembrie 2022, 20:19

Ca antrenor , în România , doar două lucruri sunt josnice , să mergi la *** (măcar acolo câștigi ceva bani) sau să mergi la neterminatul ăsta , *** și adorator al primului mizerabil ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

81mada
81mada  •  12 Noiembrie 2022, 19:59

Pai ala e antrenor cu rezultate, cum sa avem in romania asa ceva? Faceti comparatii de ***…

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează