FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Transfer spectaculos în Superliga! FC Botoșani aduce un jucător cu prezențe în Liga Campionilor și cu 27 de selecții în naționala țării sale

Charles Petro (numărul 3). fotbalistul lui Sheriff Tiraspol, este pe cale să semneze cu FC Botoșani.
Foto: Imago Images
Charles Petro (numărul 3). fotbalistul lui Sheriff Tiraspol, este pe cale să semneze cu FC Botoșani. Foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2022 16:15 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2022 16:25

Valeriu Iftime (62 de ani), finanțatorul formației FC Botoșani, este aproape de a realiza o altă mutare spectaculoasă pe piața transferurilor din România. 

Gigi Becali și-a făcut planul: „Vorbim despre alt antrenor la FCSB când știm ce se întâmplă cu el”
FCSB
Gigi Becali și-a făcut planul: „Vorbim despre alt antrenor la FCSB când știm ce se întâmplă cu el”

Charles Petro urmează să semneze cu FC Botoșani

Charles Petro (21 de ani), fotbalistul campioanei Republicii Moldova, Sheriff Tiraspol, se află pe „radarul” celor de la FC Botoșani, informează cei de la ProSport. 

Fotbalistul din Malawi poate evolua atât pe postul de mijlocaș la închidere, cât și pe cel de fundaș central. Africanul va semna cu gruparea din nordul Moldovei în fereastra de transferuri din iarnă, din postura de jucător liber de contract, mai arată sursa citată. 

Charles Petro a ajuns în februarie 2020 la formația din Transnistria de la Big Bullets, echipă din țara natală. În tricoul tiraspolenilor, jucătorul din Malawi a bifat 57 de apariții, a marcat două goluri și a dat 4 pase de gol. 

Fotbalistul african a făcut parte din lotul pe care Sheriff Tiraspol l-a folosit în timpul campaniei senzaționale făcute de echipa patronată de Victor Gușan în Liga Campionilor, în sezonul trecut. 

Atunci, moldovenii au reușit să ajungă până în faza grupelor UEFA Champions League, după ce le-au eliminat pe rând pe Teuta, Alașkert, Steaua Roșie Belgrad și Dinamo Zagreb. 

20 de minutea bifat Charles Petro în preliminariile Ligii Campionilor, ediția 2021-2022

Charles Petro nu a prins lotul și pentru meciurile din faza grupelor UEFA Champions League. Sheriff Tiraspol a făcut parte din grupa D din Liga Campionilor, alături de Real Madrid, Inter Milano și Șahtior Donețk. 

Moldovenii au fost revelația grupei, reușind să adune în total 7 puncte și să obțină o victorie incredibilă pe terenul Realului, scor 2-1. 

3 trofeea cucerit Charles Petro cu Sheriff Tiraspol: două campionate ale Moldovei și o Cupă a Moldovei

300.000 de euroeste cota fotbalistului african, potrivit Transfermarkt.com

VIDEO. Valeriu Iftime, în discuții cu un investitor român: „M-a contactat un băiat din Piatra Neamț! Să vedem cum facem”

Citește și:

Adrian Mititelu și Gigi Becali, înțepături înainte de FCU Craiova - FCSB: „Acolo e un singur antrenor” vs. „El e ca Ferguson, dar mânâncă numai bătăi”

Vassaras lămurește cele mai controversate faze din Superligă » De ce nu s-a dat henț la golul lui Compagno din FCSB - Rapid și ce spune despre penalty-ul primit de giuleșteni cu CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  12 Noiembrie 2022, 20:24

Din vară acest *** va ajunge la Stăpânul adevărat , zeul 10sebiștilor ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexiosas
alexiosas  •  12 Noiembrie 2022, 18:29

spectaculos e ca sezonul asta a jucat in 6 meciuri din 14 in Moldova,1 meci in cupa si nici unul in champions league,preliminariile incluse si cum ati mentionat cand Sherif era in grupa cu Realul ,jucatorul nu fusese imclus in lotul pentru Uefa....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează