FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Mihai Pintilii a comentat situația lui Florinel Coman, care ar fi cerut să plece de la FCSB: „Mi se pare un pas înapoi”

Florinel Coman
Florinel Coman

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2022 13:29 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2022 13:59

Mihai Pintilii (38 de ani), antrenorul interimar al celor de la FCSB, a comentat situația fotbalistului Florinel Coman (24 de ani), care ar fi solicitat să plece să plece de la vicecampioana României. 

FCSB trimite un jucător la Farul Constanța! Anunțul lui Gigi Becali: „I-l dau lui Gică!” + Nu e singura mutare la care se gândeşte latifundiarul
FCSB
FCSB trimite un jucător la Farul Constanța! Anunțul lui Gigi Becali: „I-l dau lui Gică!” + Nu e singura mutare la care se gândeşte latifundiarul

Mihai Pintilii: „Nu știu nimic de cazul lui Coman”

Mihai Pintilii a precizat că nu știe nimic de situația lui Florinel Coman, menționând că transferul la o altă echipă din România ar reprezenta un pas înapoi pentru cariera jucătorului născut la Brăila. 

VIDEO. Mihai Pintilii, despre situația lui Florinel Coman: „Nu a spus că vrea să plece”

Nu știu nimic de cazul lui Coman. El s-a antrenat cu zâmbetul pe buze, s-a antrenat bine. 

Din discuțiile avute cu el, nu mi-a zis că vrea să se transfere. Nu l-aș vedea la o altă echipă din România. Ar fi o lovitură pentru noi toți să plece Coman. 

Ar fi bine să plece în afară, să schimbe mediul. Cred că în România știe toată lumea cine e Florinel Coman, ce calități are. Să te întorci de unde ai plecat mi se pare un pas înapoi. 

El e conștient de calitățile pe care le are, nu are cum să uite fotbalul. E perfect normal să treci printr-o perioadă mai slabă în fotbal”, a declarat Mihai Pintilii, la conferința de presă premergătoare meciului FCU Craiova 1948 - FCSB.

Gigi Becali: „Coman probabil are ceva din România, mi-a cerut să îl dau împrumut”

„Păi, dacă Coman nu mai poate să dribleze un puști din Liga a 2-a, mie mi-e milă de el, pentru că el e talent mare. Ce se întâmplă nu pot să-mi dau seama. Ceva, ceva este! Nu se poate să fie «Mbappe» la 19 ani, cum spunea Hagi, și la 24, când trebuie să fie «bombă», nu mai poate să facă nici ce făcea la 18 ani. Înseamnă că e ceva în neregulă.

Am crezut în el, cum să dau jucătorul în care cred? Cum să dau jucătorul care vreau să mă salveze, am dat bani pe el, 3 milioane, el trebuie să ne scoată. El trebuie neapărat să-și revină, să explodeze. Mi-a spus că ar vrea să-l dau undeva împrumut, probabil o avea ceva de prin România, că-mi cere o hârtie.

Dar după aia, dacă are el hârtie, poate să plece oriunde. Cam bănuiesc eu ceva. Îi zic bine, mă, stai să vină perioada de transferuri, te împrumutăm undeva. Dar nu îți dau eu hârtie, că te duci la CFR, la Rapid, păi, eu îl dau la contracandidată?”, a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

Citește și:

Becali a făcut calculele » Cât cere pentru a renunța la FCSB: „Bat spre retragere”

Vassaras lămurește cele mai controversate faze din Superligă » De ce nu s-a dat henț la golul lui Compagno din FCSB - Rapid și ce spune despre penalty-ul primit de giuleșteni cu CFR Cluj

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  12 Noiembrie 2022, 19:52

Cum adică mai ,antrenor nr cred ca a 5 ( cincea )roata la căruță, care trebuie sa dea din vestiar altfel " fura banii " conform spuselor lui Becali intr- un articol chiar aici ,cine sunteți voi de poți sa afirmi ca plecarea șoferului cu permis de Ucraina este un pas înapoi, voi sunteți pe loc de play out!?

istet10
istet10  •  12 Noiembrie 2022, 18:25
Postat de sictir pe 12 Noiembrie 2022, 15:23

"Cred că în România știe toată lumea cine e Florinel Coman." Stim, stim cine e. E tipul ala cu permis de conducere fals made in Ucraina.

Inca nu stim. Ca ucrainienii nu au raspuns inca.

sictir
sictir  •  12 Noiembrie 2022, 15:23

"Cred că în România știe toată lumea cine e Florinel Coman." Stim, stim cine e. E tipul ala cu permis de conducere fals made in Ucraina.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează