FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB trimite un jucător la Farul Constanța! Anunțul lui Gigi Becali: „I-l dau lui Gică!” + Nu e singura mutare la care se gândeşte latifundiarul

Radu Boboc (primul din stânga) va pleca de la FCSB la Farul, a anunțat Gigi Becali.
Foto: Imago
Radu Boboc (primul din stânga) va pleca de la FCSB la Farul, a anunțat Gigi Becali. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2022 11:38 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2022 12:36

Finanțatorul celor de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani), a anunțat că în perioada de mercato din iarnă vicecampioana României va renunța la mai mulți jucători. 

Printre aceștia se află și Radu Boboc (23 de ani), fundaș adus în această vară de la Farul Constanța, în schimbul sumei de 200.000 de euro, precum și Marco Dulca (23 de ani), mijlocaș transferat de la Chindia Târgoviște. 

FCSB, prima reacție despre transferul lui Kenny Saief » Ce a spus Mihai Stoica
FCSB
FCSB, prima reacție despre transferul lui Kenny Saief » Ce a spus Mihai Stoica

Gigi Becali: „Mă gândesc să renunț la Boboc și la Dulca”

Latifundiarul din Pipera a spus că Marco Dulca, spre deosebire de Eduard Radaslavescu, un alt fotbalist sosit în această vară la FCSB, nu și-a câștigat lotul în echipă și de aceea va face cale întoarsă la gruparea dâmbovițeană. 

Da, mă gândesc să renunț la Boboc și Dulca. De exemplu, pe Boboc i-l dau lui Gică înapoi. În cazul lui Dulca nu am altă soluție în afară de  a îl trimite înapoi la Chindia Târgoviște. A zis că vrea să muncească, să își câștige locul. Tot l-am băgat, l-am băgat... aia nu e muncă.

Radaslavescu tot mai vine la primit, îl văd pe acolo pe teren, o mai ia, o greșește. Greșește, dar vine la primit, să vadă dacă poate face ceva cu mingea. Dacă tu fugi de minge tot timpul, aia nu e muncă, aia este ascundere. Nu se poate juca așa fotbal”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena

Radu Boboc, doar 10 meciuri jucate în acest sezon

Fundașul născut la Craiova a disputat numai 10 meciuri în acest sezon, în tricoul celor de la FCSB, contabilizând în total doar 750 de minute. Din aceste 10 partide, 6 au fost în Superliga, două în Cupa României, una în grupele UEFA Conference League și una în preliminarille UEFA Conference League. 

Marco Dulca, 12 meciuri în tricoul vicecampioanei

Marco Dulca a jucat 12 meciuri în tricoul celor de la FCSB în acest sezon: 5 în Superliga, două în Cupa României, 4 în grupele Conference League și una în preliminariile Conference League. 

275 de minutea jucat Marco Dulca în tricoul celor de la FCSB

VIDEO. Ce l-a dezamăgit pe Mihai Pintilii la plecarea lui Nicolae Dică: „Ține de cei șapte ani de acasă”

Citește și:

Gigi Becali, moment încordat cu un fost fotbalist din Liga 1, devenit predicator: „Ești sectant! Nu vorbesc cu tine”

Gigi Becali și-a făcut planul: „Vorbim despre alt antrenor la FCSB când știm ce se întâmplă cu el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
o_bic
o_bic  •  13 Noiembrie 2022, 01:37

Coman nu pleaca nicaieri. Are familie acum,cheltuieli f mari

talpaiadului
talpaiadului  •  12 Noiembrie 2022, 16:37
Postat de legio.sud pe 12 Noiembrie 2022, 16:11

Afaceri între rude de aceiași etnie , se știe cât de solidari sunt membrii acestei etnii ca de altfel și evreii , armenii , lipovenii , etc. un exemplu de urmat pt.noi românii .

Nu stiu daca relatia Becali-Hagi e un asa bun exemplu, tinand cont de felul in care l-a umilit Becali pe Hagi cand a fost la FCSB, iar dupa aceea Hagi i-a tras numai tepe lui Becali in privinta transferurilor de jucatori. Cati fotbalisti proveniti de la Viitorul a vandut Becali pe profit? Ca nici macar la Tanase nu se poate numi profitabil transferul.

vasileroaita
vasileroaita  •  12 Noiembrie 2022, 16:20

Dulca mai are o solutie: să stea la zcsb și să încaseze salariul până la expirarea contractului!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează