FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, prima reacție despre transferul lui Kenny Saief » Ce a spus Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2022 10:54 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2022 10:54

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a reacționat după ce presa din Azerbaidjan a scris că roș-albaștrii s-au interesat de Kenneth „Kenny” Saief, un mijlocaș american legitimat în Azerbaidjan, la Neftchi Baku, echipa antrenat de Laurențiu Reghecampf.

Oficialul de la FCSB susține că echipa patronată de Gigi Becali nu este interesată de jucătorul de 28 de ani, cotat la 500.000 de euro.

Saly, campionul care doarme pe jos » Povestea unui boxer supertalentat, părăsit de tată la 11 ani. El și sora lui au crescut într-o cocioabă, din salariul mizer al mamei, femeie de serviciu în mall
INIMA SPORTULUI
Saly, campionul care doarme pe jos » Povestea unui boxer supertalentat, părăsit de tată la 11 ani. El și sora lui au crescut într-o cocioabă, din salariul mizer al mamei, femeie de serviciu în mall

Mihai Stoica spune că FCSB nu-l vrea pe Kenny Saief

„Presa din Azerbaijan vorbeşte de un fotbalist de care n-am auzit în viaţa mea. Spune că-l luăm noi...  N-am auzit în viaţa mea de el. Recunosc că nu urmăresc campionatul azer”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport. 

  • În vârstă de 28 de ani, Kenny Saief a fost transferat în vara acestui an de Neftchi Baku, pentru care a bifat două goluri în 11 partide. 
  • De meserie mijlocaș stânga, acesta poate evolua și ca „aripă” stânga sau mijlocaș ofensiv și e cotat de Transfermarkt la 500.000 de euro. 
  • Saief, născut în Panama City, Florida, a evoluat pentru toate naționalele Israelului, inclusiv la seniori, părinții săi fiind druzi israelieni. Între 2017 și 2018, a profitat de faptul că deține cetățenie americană și a făcut trecerea către naționala Statelor Unite, unde a bifat patru apariții. 
  • De-a lungul carierei, a evoluat pentru Bnei Sakhnin, Hapoel Haifa, Ironi Kiryat Shmona, Hapoel Ramat HaSharon, Gent, Anderlecht, FC Cincinnati, Lechia Gdansk, Ashdod și Neftchi Baku.

FCSB, acoperită în atac

Saief poate evolua ca mijlocaș stânga,  „aripă” stânga sau mijlocaș ofensiv, posturi pe care FCSB stă foarte bine. Florinel Coman și Octavian Popescu se luptă pentru un loc de titular ca extremă stânga, în timp ce în spatele vârfului pot juca mai mulți jucători din lotul lui Mihai Pintilii. 

VIDEO Ce l-a dezamăgit pe Mihai Pintilii la plecarea lui Nicolae Dică: „Ține de cei șapte ani de acasă”

Citește și:

Unde s-a rupt totul la FCSB » Explicații pentru tensiunile dintre Dică, Pintilii și Neubert: „Are o aroganță care e supărătoare”

Florinel Coman i-a solicitat lui Becali să-l lase să plece: „O avea o ofertă de prin România, că îmi cere o hârtie. Cam bănuiesc eu ceva!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ragnar.din.berceni
ragnar.din.berceni  •  12 Noiembrie 2022, 12:17

mm nu hotareste nimic la clona fcsb, probabil nea jiji e interesat de saief.

Hcm27
Hcm27  •  12 Noiembrie 2022, 12:12

Mai Meme,iar vorbești prostii!Pai tu ce campionate urmărești?Pe cel englez,francez,german,italian,etc,le urmăresc și eu.Dar tu nu ești la Steaua sa "urmaresti"campionate,nu ești plătit pentru asta.Sa le "urmaresti",nu înseamnă că ești "tobă"de fotbal.Scopul tău și una din sarcinile stipulate în "Fișa postului"sunt convins,este de a descoperi și de a propune jucători pentru posturile considerate deficitare.Si de unde poți lua astfel de jucători,dacă nu din campionatele finlandez,norvegian,suedez,sărb(aici sunt cuprinse toate țările din fosta Iugoslavie),azer,etc de acest gen(exemplu lui Boateng-CFR Cluj).Dacă nu faci asta,înseamnă că procedezi ca cei din seria BD:"ce urmărim noi de fapt?Urmărim sa nu fim urmăriți!"

Yuri_macel
Yuri_macel  •  12 Noiembrie 2022, 12:08

Inseamna ca iar a vorbit Gigi direct cu Reghecampf peste capul ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează