SPORTURI  »  HOCHEI  »  HOCHEI

Fostul şef al Federaţiei de Hochei: "Hocheiul românesc este hocheiul Harghitei!" :X

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 ianuarie 2012 20:07

Fostul preşedinte al FRH, Marian Negoiţă, spune că politica actuală a forului românesc de hochei este este ilegală şi antiromânească, întrucît conducerea maghiară a Federaţiei ignoră echipele şi jucătorii din afara Ţinutului Secuiesc.

"Prezenţa mea aici nu vrea să se constituie într-o razbunare, că m-aş simţi frustrat că nu mai sînt preşedinte la Federaţie. Au trecut patru ani de atunci şi cei pe care îi voi critica să nu creadă că am ceva cu ei. Privesc lucrurile obiectiv şi mă doare ce se întîmplă. Eu am fost atacat pentru lucruri minore şi văd că acum, cînd sînt lucruri grave, nu zice nimeni nimic.

Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă, sub actuala conducere, s-a transformat în Federatia Harghita de Hochei. Se neglijează restul ţării şi se iau hotărîri total nestatutare. Se fac ilegalităţi şi cineva ar trebui sp se sesizeze. Echipa naţională nu mai are nici un jucător din partea asta a ţării, iar astea sînt lucruri grave. Din auzite, vă spun că echipele din Harghita şi Covasna care vin în Bucuresti nu îşi plătesc orele de gheaţă pe care le petrec la patinoare, în timp ce alte echipe au preţuri mai mari decît în urmă cu patru ani", a spus Negoiţă la Sport Total FM.

Declaraţie-şoc a preşedintelui FR Hochei pe Gheaţă: "Plec cu toţi jucătorii"

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (24)
arabu79
arabu79  •  12 Ianuarie 2012, 14:19

Un om frustrat, care a distrus hocheiul romanesc... Nici nu vreau sa gandesc unde ar fi acuma nationala daca nu ar fi fost echipele din Harghita? Nu e vina lor ca au fost seriosi, e vina Dvs. ca ati distrus hocheiul din Bucuresti si Galati... Acuma ca vreti inapoi la ciolan, ca vii s-au epuizat rezervele acumulate din banii federeatiei e treaba Dvs. nu trebuie sa incingeti si mai mult atmosfera si asa foarte firebinte din jurul hocheiului. Ati avut sansa Dvs. si rezultatele s-au vazut si se vad si astazi...

comaweed
comaweed  •  08 Ianuarie 2012, 14:55

MOARTE UNGURIILOR !!!!

bumix
bumix  •  08 Ianuarie 2012, 09:47

datii afara pe toti ungurii care nu joaca de placere sub culorile romaniei . ce pierdem ,ce performante are hocheiul ?? faceti un lot ROMANESC si cit poate atita avem ce sa scoatem pe bani nostri ungurii care nu vor sa reprezinte tara . e strigator la cer ce prostie facem . MORARIU ESTI ROMAN???

Vezi toate comentariile (24)
Comentează